Shimano Brenious Risespin – atractia solzilor 3D

Shimano Brenious Risespin – atractia solzilor 3D

 

Un spinnertail este util in multe situatii asa ca, daca doriti sa incercati unul, apelati si la Brenious Risespin. Este realizat de catre Shimano, companie cunoscuta mai ales pentru calitatea mulinetelor si lansetelor pe care le produce, dar care sta bine si-n partea de naluci.

Shimano Brenious Risespin este o naluca destul de versatila la pescuitul rapitorilor, care poate fi folosita atat pentru pescuitul pe orizontala, cat si pe verticala si care acopera toata coloana de apa. Este o naluca de tip sinking, fara barbeta, cu un format aerodinamic (partea din spate fiind un pic alungita) si este echipata cu o paleta in partea din spate, paleta care in timpul recuperarii se invarte si produce vibratii puternice in timp ce corpul are batai pe laterale. Corpul este bine echilibrat astfel, in timp ce opriti recuperarea, el ramane in pozitia corecta. Pentru a oferi eficacitate maxima, producatorul recomanda ca ea sa fie pescuita cu tehnica in trei pasi - ridicare, cadere si oprire.

Pentru o atractie in plus, Shimano a utilizat o pelicula holografica numita Scale Boost, ce ofera un model de solzi in format 3D, vizibili mai ales in perioada in care opriti recuperarea. Brenious Risespin este realizat in dimensiunea de 4,5 cm, cantareste 14 grame, este echipat cu ochi 3D si armat cu doua ancore japoneze - in partea din fata numarul 10, iar in partea din spate numarul 12. Datorita calitatii vopselurilor folosite, dar si a peliculei protectoare, aceasta naluca poate fi folosita si-n ape sarate.

 

Pentru achizitia Shimano Brenious Risespin va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Shimano AICI