Shimano Bantam Zumverno 95SP – un jerkbait cu trei tehnologii de top

Shimano Bantam Zumverno 95SP – un jerkbait cu trei tehnologii de top

 

Lansat anul trecut de catre Shimano, Bantam Zumverno 95 SP este considerat un jerkbait cu adevarat de luat in seama. Beneficiaza de ultimele tehnologii japoneze si este tipul de naluca pe care e bine sa o aveti in trusa voastra atunci cand mergeti la stiuca sau salau.

Bantam Zumverno 95SP este construit dintr-un plastic de buna calitate, are un format aplatizat si aerodinamic si este de tip suspending. Beneficiaza de toate caracteristicile unui vobler de calitate prin ochi 3D, opercula in relief, barbeta solida, dar atuul acestei naluci este reprezentat prin tehnologiile Shimano Boost.

Pe scurt, Shimano Boost ofera tehnologiile FLASH BOOST si SCALE BOOST pentru atractie vizuala (mai ales in ape mici si in zilele insorite) si JET BOOST, pentru aruncari performante si de mare acuratete, indiferent de intensitatea vantului. Flash Boost este o tehnologie reprezentanta de o folie incorporata in interiorul nalucii, corp care este translucid, iar in timpul recuperarii, naluca emite flash-uri de atractie. Impreuna cu Scale Boost, reprezentat de o folie holografica ce ofera realism 100% nalucii, partea vizuala este clar una de atractie pentru rapitori. Jet Boost este un sistem care lucreaza cu ajutorul unui centru de gravitate, patent Shimano. In timpul aruncarii, greutatea se duce in spatele nalucii, iar la aterizare revine in zona de mijloc, pentru a oferi apoi o miscare corecta a nalucii. Pentru a avea efect maxim, producatorul recomanda sa pescuiti naluca cu jercuiri si stopari un pic mai lungi.

Bantam Zumverno 95SP are lungimea de 95 mm, cantareste 9 grame si se scufunda pana la 1,8 metri. Este armat cu trei ancore numarul 8, iar cele 10 combinatii de culori sunt valabile pentru mai toate tipurile de ape.

Pentru achizitia Bantam Zumverno 95 SP va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Shimano AICI