Shimano Bantam BT Bait 99SS – dubla articulatie pentru miscari realiste

Shimano Bantam BT Bait 99SS – dubla articulatie pentru miscari realiste

 

Pe langa mulinete si lansete, Shimano propune si o gama larga de naluci, printre care ies in evidenta o serie de modele de voblere. Bantam este unul dintre ele, iar ceea ce veti descoperi la varianta BT Bait 99S poate o sa va trezeasca curiozitatea.

Bantam BT Bait 99SS este tipul de vobler japonez construit din materiale de buna calitate, avand corpul din plastic ABS, iar coada dintr-un material plastic, coada ce poate fi inlocuita la nevoie. Are corpul articulat, mai exact, are doua articulatii, ce ofera in timpul recuperarii miscari in forma de "S", extrem de naturale, dar si vibratii de atractie. Constructia nalucii a fost gandita in asa fel incat sa aiba stabilitate in aer, in timpul aruncarilor la distanta, dar si precizie.

 

Acest vobler articulat este de tip swimbait, nu are barbeta si este conceput pentru a fi pescuit cu echipament usor, in ape putin adanci, unde este extrem de vizibil datorita tehnologiei Scale Boost, care ofera o atractie vizuala deosebita mai ales in zilele insorite. Daca nu ati aflat inca, tehnologia Scale Boost este reprezentata de o folie holografica ce ofera realism 100% nalucii, partea vizuala fiind una de atractie pentru toti rapitorii.

Pe de alta parte, are toate caracteristile unui vobler de calitate - ochi 3D si opercul in relief, sidefat. Shimano ofera in pachet trei cozi din material soft, iar naluca este armata cu doua ancore, cea din fata avand numarul 8, iar cea din spate, numarul 12 si retineti. Este construit doar in dimensiunea de 99m, cantareste 7 grame si este de tip SS (shallow sinking). Este recomandat a fi pescuit in ape dulci, dar poate fi folosit si in apele sarate.

Pentru achizitia Shimano Bantam BT Bait 99SS va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Shimano AICI