SELECT Sprint 35 SP – printre favoritii dintre ape

SELECT Sprint 35 SP – printre favoritii dintre ape

 

Multi sunt de acord ca voblerele japoneze sunt cele mai reusite, dar pretul este pe masura. Insa, daca nu doriti sa cheltuiti multi bani pe o astfel de naluca, puteti apela cu incredere la produsele companiei ucrainene Select, despre care este bine sa stiti ca se afla sub tutela celor de la Favorite. Printre ultimele game de voblere realizate de catre Select se numara si Sprint, care se adreseaza pescarilor pasionati de echipamentele UL. 

 

Varianta Select Sprint 35SP, este un vobler de 35 mm de tip suspending, pe care Select l-a conceput cumva ca o replica a unui model de calibru in domeniu, Namida 35SP a firmei Usami. Nu multi folosesc varianta suspending, dar in multe momente, aceasta varianta este cea castigatoare. Astfel de voblere pot fi folositoare atunci cand rapitorii ataca intre ape insa depinde si de pescari cum le manuiesc. Voblerele suspending au densitatea egala cu cea a apei asa ca, atunci cand recuperati si apoi stopati naluca, ea ramane suspendata la adancimea la care se afla in acel moment, in intervalul de evolutie oferit de producator. Adevarat, mai sunt modele suspending, care coboara sau urca un pic, dar, per total, raman cumva in zona respectiva. Este important de stiut adancimea apei in care pescuiti, pentru ca nu toate voblerele suspending vor ajunge la adancimea la care sa aiba evolutia maxima. 

 

In ce priveste Select Sprint 35SP, acesta este conceput pentru pescuitul pe lac la specii gen clean, pastrav, biban, dar poate fi folosit si pe rauri mici si poate fi pescuit doar cu echipament ultra light. Are o forma alungita, ochi 3D, barbeta este de calitate, iar, din punct de vedere vizual, arata ok.

Cantareste 2,5 grame si coboara intre 0,5 si 0,7 metri. Notati ca naluca este armata cu doua ancore numarul 16, iar paleta de culori oferita de producator va impaca mai toate gusturile pescarilor si de ce nu, si a rapitorilor vizati. Sprint se pescuieste usor, atat cu recuperare liniara, cat si cu jocuri si stopari din varful lansetei. 

 


Pentru achizitia Select Sprint 35SP va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Select AICI