Select Sprint 35 SP – o naluca estica corecta

Select Sprint 35 SP – o naluca estica corecta

 

Compania Select Tackles nu este inca foarte cunoscuta in Romania, dar daca vreti calitate la buget redus sau mai bine spus, calitate/pret la nivel corect puteti apela cu incredere la produsele acestei firme din Ucraina. Cei care nu doresc sa investeasca mult in zona de naluci, dar care vor sa aiba si cat de cat o calitate, au ocazia sa apeleze la portofoliul Select, iar un model pe care il puteti avea in vedere este Sprint 35 SP.

 

Sprint 35 SP este un vobler de mici dimensiuni, cu o forma un pic bombata pe fata si alungit spre coada, realizat dintr-un material plastic solid si care nu arata rau deloc. Are ochi 3D, striatii extrem de fine pe tot corpul, operculi plus o barbeta mica si solida. Pentru un vobler din estul Europei arata foarte bine, iar miscarile in apa sunt corecte.

Sprint 35 SP are dimensiunea de 3.5 cm si este de tip suspending, care poate fi folosit atat pe lac, cat si pe rau (chiar daca vorbim despre ape, unde curentii sunt mai puternici), iar ca adresabilitate voblerul se adreseaza pescarilor de pastrav, clean si biban. Mai trebuie sa stiti ca are greutatea de 2,5 grame, cele doua ancore cu care este armat sunt numarul 16, adancimea de evolutie se situeaza intre 0,5 si 0,7 metri, iar in timpul recuperarii naluca produce un zgomot de atractie. Este tipul de vobler ce se preteaza doar pescuitului cu echipament UL, cu fire subtiri si cu tehnici de finete.

Gama de culori pentru acest model este generoasa, se preteaza mai multor tipuri de ape, iar pretul se incadreaza intr-un buget onorabil.

Pentru achizitia Select Sprint 35 SP va recomandam sa incercati AICI

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Select AICI