Select Insider 80SP – un jerkbait corect pentru apele noastre

Select Insider 80SP – un jerkbait corect pentru apele noastre

 

Printre putinele firme din est care au reusit sa se impuna, cel putin la nivel european, cu o serie de naluci soft sau hard este Select, firma ce apartine deja mai cunoscutului brand Favorite. Voblerele celor de la Select nu au revolutionat piata, nu sunt din categoria premium, dar sunt corect executate si au tot ce trebuie pentru a oferi satisfactie pescarilor. Inclusiv din punct de vedere financiar, pentru ca raportat la calitatea lor, pretul este corect.

 

Daca mai toti japonezii si americanii au ca tinta in special bass-ul, cei de la Select s-au axat pe rapitorii europeni si cam tot ce produc se preteaza apelor noastre. Iar daca sunteti pasionati de pescuitul la stiuca atunci luati in calcul si modelul Insider 80SP, un jerkbait construit dintr-un plastic de tip ABS, cu forma deja clasica, alungita, cu o barbeta scurta, ochi 3D si armat cu doua ancore. 

 


Insider 80SP este o naluca de tip suspending, care ajuta sa fie mentinuta intre ape o perioada mai mare, un plus pentru pescar care ofera ceva timp in plus rapitorilor sa atace. Este tipul de naluca ce se pescuieste usor, cu smucituri din varful lansetei, de tip jerk. Astfel, naluca are miscari haotice pe ambele parti, dar, periodic, in timpul recuperarii, se intoarce cu burta in sus, pentru a da senzatia unui peste in agonie. In interiorul corpului se gaseste un sistem cu o greutate cilindrica (force magnet system), care se deplaseaza pe axul central inspre coada, ceea ce face sa stabilizeze naluca in timpul lanseului, dar o si ajuta sa fie aruncata mai departe ca lanseul sa aiba si precizie. 


Insider 80SP are lungimea de 8 cm, cantareste 8,1 grame si este construit pentru a se scufunda intre 0,8 si 1 metri. Se poate recupera la orice fel de viteza si, de asemenea, poate fi pescuit atat cu miscari din varful lansetei, cu recuperari si stopari (pauzele sa fie un pic mai mari), dar si cu recuperare liniara, chiar daca acesta varianta din urma nu este la fel de eficienta precum varianta cu pompaje agresive si pauze scurte. Insa, este important de stiut ca naluca trebuie echilibrata cu o struna si un fir pe masura ca, atunci cand nu este recuperata, ea trebuie sa stea nemiscata intre ape. 

 

Pentru achizitia Select Insider 80 SP va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Select AICI