Seaguar Fluoro Premier – ultima tehnologie fluorocarbon

Seaguar Fluoro Premier – ultima tehnologie fluorocarbon

 

La noi, Seaguar nu este un nume prea cunoscut, dar trebuie sa stiti ca aceasta firma americana a fost prima care a pus pe piata, in 1971, fluorocarbonul, rezultatul unei colaborari cu firma japoneza, Kureha. Iata, anul acesta se implinesc 50 de ani de la punerea pe piata a fluorocarbonului, fir care a revolutionat haleutica.

Asadar, Seaguar a ramas pana azi numarul unu in lume in ce priveste calitatea firelor de fluorocarbon, iar catalogul companiei este impresionant. Si un fir pe care il puteti folosi si pe care va puteti baza este Seaguar Fluoro Premier (100% fluorocarbon), conceput pentru pescuitul in ape sarate, dar care poate fi folosit fara nicio problema si-n apele dulci.

 

 

Seaguar Fluoro Premier face parte din categoria firelor folosite ca inaintas si care beneficiaza de DSF (Double Structure Fluorocarbon), ce combina doua tipuri de rasini Seaguar, combinatie ce ridica calitatea firului, totul realizat dupa o extrudare patent Seaguar.

Aceste doua tipuri de rasini sunt diferite, iar combinatie intre ele are ca rezultat un fir solid, ce in exterior are un strat moale, pentru a aluneca usor printre inele, iar in interior rasina este una solida, pentru o rezistenta maxima la tractiune. Mai trebuie sa stiti ca firul are o elongatie redusa, este rezistent la razele UV, dar si la tot felul de materii chimice ce s-ar putea depune pe fir plus ca este invizibil sub pelicula apei. Si la fel de important de retinut, Fluoro Premier are un miez cu o densitate mare ce transmite imediat cele mai fine muscaturi. 

 


De fapt, acest DSF este cel mai avansat tip de fir fluorocarbon, care are cu 42% o rezistenta mai mare la rod decat restul competitorilor, dar ofera in acelasi timp si o rezistenta mai mare la un diametru mai mic. Seaguar ofera acest model si in varianta Fluoro Premier Bulk Bluefin Special, realizat intr-o editie ceva mai limitata si dedicata doar pescuitului marin cu adevarat greu, pentru ca varianta cea mai mica porneste de la 130lb in sus.

Caracteristici tehnice Seaguar Fluoro Premier:

Diametru - 0,235 mm, Lb Test - 12, lungime/rola - 22,8 metri
Diametru - 0,285 mm, Lb Test - 15, lungime/rola - 22,8 metri
Diametru - 0,370 mm, Lb Test - 20, lungime/rola - 22,8 metri/45.7 metri
Diametru - 0,405 mm, Lb Test - 25, lungime/rola - 22,8 metri/45.7 metri
Diametru - 0,470 mm, Lb Test - 30, lungime/rola - 22,8 metri/45.7 metri
Diametru - 0,570 mm, Lb Test - 40, lungime/rola - 22,8 metri/45.7 metri
Diametru - 0,620 mm, Lb Test - 50, lungime/rola - 22,8 metri/45.7 metri
Diametru - 0,700 mm, Lb Test - 60, lungime/rola - 22,8 metri/45.7 metri
Diametru - 0,780 mm, Lb Test - 80, lungime/rola - 22,8 metri/45.7 metri

Pentru achizitia Seaguar Fluoro Premier va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Seaguar AICI