Sawamura One'Up Slug – un fel de vierme articulat

Sawamura One'Up Slug – un fel de vierme articulat

 

Multe dintre modelele soft produse de catre compania japoneza Sawamura au primit reactii pozitive la nivel mondial. Si nu este de mirare, pentru ca unul dintre cei mai buni pescari japonezi, Yukihiro Sawamura, cel care de altfel se ocupa de destinele acestei companii, a creat multe naluci soft de calitate si prinzatoare, in acelasi timp. 

 

 

In colaborare cu firma Ultimate Fishing din Franta, Yukihiro a creat o alta naluca soft numita One'Up Slug. Dupa succesul avut cu One'Up Shad, modelul Slug este o alternativa pentru varianta Shad si vine in ajutorul pescarilor care doresc un pescuit mai de finete, dar, este de asemenea, si o varianta buna pentru perioadele in care pestii sunt mai mofturosi sau pusi sub presiune. Ca toate produsele Sawamura de gen, One'Up Slug este fabricat din silicon de cea mai buna calitate si este impregnat cu o aroma speciala numita Trump Extract (un mix de feromoni si extract de calamar). One'Up Slug, fara a avea coada de tip paleta, este un fel de vierme ce se subtiaza spre partea din spate si foarte important de stiut, este o naluca articulata, care, in timpul recuperarii, ofera miscari naturale si cu o bataie marunta. Pe burta si pe spate naluca este prevazuta cu fante pentru carligele offset, dar naluca poate fi pescuita si cu monturile Texas sau Carolina sau simplu, cu jig. 

 

Sawamura One'Up Slug, varianta de 10 cm (cantareste 5 grame) este printre cele mai populare in randul pescarilor europeni, naluca avand ca destinatie salaul, stiuca, dar si somnul. Pentru aceasta dimensiune pachetul contine 6 bucati, totul fiind fabricat in Japonia. Paleta de culori este destul de larga, pentru diverse tipuri de ape, fie ca sunt limpezi sau tulburi, iar naluca poate fi pescuita atat in lacuri, cat si in rauri (in cele in care curentul sa fie maxim mediu), inclusiv in zona marina.  

 

 

Pentru achizitia Sawamura One'Up Slug va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Sawamura AICI