Sapca RTB Refuse To Blank – pentru un confort maxim

Sapca RTB Refuse To Blank – pentru un confort maxim

 

Pe langa deja cunoscutele lansete, dar si a diferitelor accesorii, sub brandul RTB Refuse To Blank figureaza si o gama de imbracaminte plus sepci. Acestea din urma au rolul lor la o partida de pescuit si, cu cat o sapca este de o calitate ridicata, cu atat confortul este sporit.
Ca totul sa fie la cel mai inalt nivel, RTB a apelat la cea mai importanta companie de gen din lume, Yupoong, cu peste 40 de ani de activitate si care realizeaza sepci pentru mai toate firmele importante de pescuit la nivel mondial. 

 

 

Totul este realizat cu tehnologii de ultima ora, printre care si Flexfit®, o tehnologie revolutionara ce se gaseste si in sapca RTB. Este o sapca tipic americana, de tip baseball, cu fixare prin banda elastica (Flexfit). Cozorocul este rigid si semi-curbat, iar partea din spate este fabricata din plasa de calitate (Airmesh), pentru aerisirea capului in perioada calda a sezonului. Sapca are o banda interioara anti-transpiratie, ceea ce duce la o rezistenta la umezeala. 

 

 

Sapca este brodata cu logoul RTB Refuse To Blank pe partea frontala, detaliu de mare impact vizual in fotografii, iar materialul din interior contine 83% nailon, 14% bumbac si 3% elastan, iar cel din exterior este realizat din 87% poliester si 13% elastan. Din punct de vedere vizual, sapca este neagra pe partea frontala si pe cozoroc si alba pe jumatatea posterioara a capului. Acest model vine in doua marimi - S si M. 

 

 

Pentru achizitia Sepcii RTB Refuse To Blank va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele RTB Refuse To Blank AICI