Salmo Rattlin Slider 8 – un plus prin bile si zgomot

Salmo Rattlin Slider 8 – un plus prin bile si zgomot

 

La inceput a fost Salmo Slider. A devenit rapid o naluca foarte populara in randul pescarilor de stiuca, iar compania Salmo a considerat ca aceasta naluca merita o imbunatatire. Drept urmare, a fost creat Salmo Rattlin' Slider.

 

Salmo Rattlin' Slider este o noua versiune a modelului Slider, care acum beneficiaza de o camera interioara in care au fost introduse bile metalice, care au rolul de a produce vibratii cu frecventa joasa si care produc un zgomot de atractie pentru rapitori. Forma deja clasica, unde corpul este aerodinamic, este un alt atuu pentru cei ce isi doresc aruncari la mare distanta. Rattlin' Slider este una dintre nalucile care se pescuiesc foarte usor, se poate folosi pe tot parcursul anului (cu un plus in apele reci) si o puteti pescui folosind orice tehnica doriti, cu mentiunea ca o recuperare ceva mai rapida este mai indicata, dar si zmuciturile din varful lansetei au un plus la eficienta.

De asemenea, notati ca Rattlin' Slider este de tip sinking, are lungimea de 8 cm, cantareste 20 grame si este armat cu doua ancore produse de VMC. Din punct de vedere vizual, acest vobler este excelent pictat, detaliile sunt de finete, iar gama de culori cuprinde toate culorile si combinatiile de culori de baza pentru pescuitul stiucii.

Pentru achizitia Salmo Rattlin' Slider va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Salmo AICI