Salmo Fanatic 7 – un mic sarpe plutitor

Salmo Fanatic 7 – un mic sarpe plutitor

 

Produsele Salmo au fost intotdeauna apreciate de pescarii romani, avand, de asemenea, o calitate/pret excelenta. Un model pe care e bine sa-l incercati mai des este Fanatic 7, un vobler articulat ce se preteaza pescuitului diversilor rapitori din apele noastre.

Fanatic 7 este construit dintr-o spuma de inalta densitate, prin care a fost fixat sistemul de prindere format din sarme rezistente. Are o singura articulatie, iar cele doua corpuri sunt bine prinse asa ca nu va faceti probleme in ce priveste rezistenta legaturii.

 

Fanatic 7 imita un peste ce incearca sa scape de pradator, are in timpul recuperarii miscari serpuite si notati ca este un vobler floating, asa ca inoata doar la suprafata. Poate fi folosit si la trolling, dar pentru asta e bine sa-l "incarcati" cu o greutate in plus. In timpul recuperarii coboara intre 0,5 si 1 metru, iar producatorul recomanda sa-l pescuiti la o viteza mai lenta, dar cu smucituri scurte din varful lansetei.

Fanatic 7 are lumgimea de 7 cm, cantareste 5 grame, are o barbeta scurtsa si este armat cu doua ancore de calitate, marca VMC. Paleta coloristica nu este foarte diversa, dar combinatiile de culori alese de Salmo ofera in acest moment cam tot ce trebuie.

Pentru achizitia Salmo Fanatic 7 va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Salmo AICI