RTB (Refuse To Blank) – noi accesorii vol. 2

RTB (Refuse To Blank) – noi accesorii vol. 2

 

Sub egida RTB (Refuse To Blank) au aparut recent multe si diverse accesorii dedicate pescarilor de rapitori, toate la preturi accesibile. Aveti o varietate destul de mare de produse, care va vor ajuta mai ales la capturarea stiucilor asa ca notati cateva dintre ele.

Stinger Spike Spin S-Type

Este o tija fabricata dintr-un metal rezistent, tratata impotriva ruginii si are ca destinatie fixarea stingerului cu ancora in corpul nalucii soft. Este recomandat sa o folositi la plastice de mari dimensiuni, care se armeaza suplimentar cu ancore. Capatul de tip S, cel care se fixeaza in corpul nalucii, ajuta la o priza mai buna ca ancora sa fie pozitionata corect in timpul atacului pestelui, sporind astfel sansele pescarului sa intepe cu succes. Aceste tije sunt realizate in trei dimensiuni - 16, 18 si 20 mm, fiecare avand 10 bucati/plic. 

 

Pentru achizitia Stinger Spike Spin S-Type va recomandam sa incercati AICI 

 

Screw-In Centerpoint Round Eye

Un alt accesoriu necesar armarii unei naluci soft este Screw-In Centerpoint Round Eye, care va ajuta sa armati o ancora in corpul unei naluci soft de dimensiune mare. Nu trebuie decat sa fixati acest surub in capul nalucii si sa prindeti ancora printr-un fir rezistent de ochetul rotund. Acest accesoriu este util, pentru ca ofera posibilitatea de armare a gumelor de mari dimensiuni fara sa mai fie nevoie de jig cu plumb. De asemenea, pot fi folosite cu diferite alte accesorii pentru realizarea monturilor pentru naluci. Screw-In Centerpoint Round Eye este si el fabricat dintr-un metal rezistent, normal, si tratat impotriva coroziunii. Le aveti disponibile in lungimile - 30, 35, 40 si 45 mm, toate variantele fiind cu 5 bucati/plic. 

 

 

Pentru achizitia Screw-In Centerpoint Round Eye va recomandam sa incercati AICI 

 

Screw-In Side Centerpoint Long Nose

Un alt accesoriu de tip surub merita avut in atentie si el este Screw-In Side Centerpoint Long Nose, unul rezistent realizat din metal si care va ajuta sa armati cu ancora o guma de mari dimensiuni, fixati acest surub in capul gumei si prindeti ancora printr-un fir rezistent de ochetul rotund. De asemenea, pot fi folosite cu diferite alte accesorii pentru realizarea monturilor pentru naluci. Se gasesc in dimensiunile de 45 si 60 mm, cu cate 5 bucati/plic. 

 

 

Pentru achizitia Screw-In Side Centerpoint Long Nose va recomandam sa incercati AICI 

 

Screw-In Side Arm Adaptor

Si nu in ultimul rand, un al accesoriu util pentru un plus de atractie in zona nalucilor soft este Screw-In Side Arm Adaptor. Una dintre variante este sa-l insurubati in capul unei naluci moi si sa adaugati o paleta metalica pe bratul prevazut cu ochet. O alta metoda este sa adaugati unui vobler o coada din material moale. Scoateti ancora din spatele voblerului, prindeti ochetul opus surubului, iar in surub infiletati coada din material siliconic. De cel de-al doilea ochet ramas liber, prindeti o ancora. Nalucile de tip hibrid, combinatie de vobler, o naluca din material dur, cu un element vibratil din material moale, sunt printre cele mai eificiente in special cand cautati stiuca. Acest model se gaseste doar in varianta de 17mm cu 5 bucati/plic. 

 

Pentru achizitia Screw-In Side Arm Adaptor va recomandam sa incercati AICI 

 

Water Bottle Holder

Si un ultim accesoriu oferit de catre RTB, pe care trebuie sa-l aveti in vedere nu numai atunci cand mergeti la pescuit, este Water Bottle Holder pe scurt, un clips pentru sustinerea unei sticle. Este un accesoriu care va ajuta sa aveti mereu la indemana o sticla, mai ales daca sunteti un pescar ce se deplaseaza permanent pe malul apei. Acest accesoriu este realizat din nylon tip 1000D, dar si plastic de tip ABS, are lungimea de 15 cm si se monteaza pe curele cu latimea maxima de 4,5 cm. Producatorul afirma ca acest clips se potriveste cu mai toate tipurile de sticle tip PET, suporta o greutate de maxim 10 l, dar recomanda sa nu atasati sticle mai grele de 1 litru. 

 

 

 

 

Pentru achizitia Water Bottle Holder va recomandam sa incercati AICI 

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele RTB (Refuse To Blank) AICI