RTB (Refuse To Blank)  – noi accesorii pe 2022 part. 2

RTB (Refuse To Blank) – noi accesorii pe 2022 part. 2

 

Pentru sezonul 2022 producatorul RTB (Refuse To Blank) v-a pregatit pe langa multe alte produse si o gama larga de accesorii de pescuit. Recent, v-am prezentat cateva dintre ele, iar acum notati alte cateva modele ce va pot fi de folos nu numai la pescuitul rapitorilor.

Long Nose SS - este un cleste cu ciocul lung, realizat dintr-un material dur, inoxidabil si care are mai multe intrebuintari. Se poate folosi la extragerea carligelor din gura pestilor, poate fi folosit pentru taierea firelor, pentru a indrepta un carlig indoit, dar si pentru sertizarea bridelor. Beneficiaza de un maner din cauciuc soft, pe care sunt inserate cateva striatii pentru o prindere si o aderenta mai buna. De maner este prinsa si o curea pe care o puteti atasa la vesta sau la curea, pentru a avea mereu la indemana acest cleste extrem de util. Si, nu in ultimul rand, Long Nose SS beneficiaza si de un sistem de blocare, pentru a va feri de eventuale accidente. Lungimea clestelui este de 225mm. 

 

 

 

 

Pentru achizitia Long Nose SS va recomandam sa incercati AICI 

Crimping Plier - este un alt cleste oferit de RTB (Refuse To Blank), de data asta unul dedicat special pentru sertizarea bridelor, dar in acelasi timp, si pentru realizarea strunelor. Este un accesoriu necesar pentru pescarii de rapitor, totul fiind realizat din otel cu finisaj gri, iar manerele sunt imbracate in plastic si au o aderenta sporita. Este dotat cu doua fante pentru strans bride, cu diferite diametre de pana la 3mm, iar zona de presiune asupra bridei este proiectata in asa fel incat sa elimine deteriorarea firului. Are lungimea de 158mm si este destul de usor pentru un astfel de produs. Pe cele doua manere, in partea de jos, se gasesc doua gauri ce pot fi folosite, cu ajutorul unor sisteme de prindere, la atasarea clestelui de geanta sau de curea, de exemplu.

 

 

Pentru achizitia Crimping Plier va recomandam sa incercati AICI

 

Neoprene Rod Holder - pescarii care, de obicei, isi protejeaza lansetele cu diferite huse pot lua in calcul si acest model oferit de RTB (Refuse To Blank). Se numeste simplu Neoprene Rod Holder si este, asa cum reiese din titlu, o husa de neopren cu o textura moale pentru protectia lansetei. Puteti folosi aceasta husa pentru transportarea lansetelor din doua sau chiar trei bucati, dar lungimea segmentelor sa nu depaseasca lungimea de 140cm. Husa este usor de folosit, pentru ca nu trebuie decat sa introduceti varful si zona de mufare a talonului in buzunarul mai ingust, iar manerul si zona inferoara a varfului in buzunarul larg de jos. Apoi, ajustati lungimea husei si pentru siguranta, strangeti cureaua din neopren cuprinzand ambele segmente. Este tipul de husa ce-i ajuta pe cei ce prefera un pescuit mobil, pe malul lacurilor sau a raurilor inclusiv pentru adeptii de street fishing.

Pentru achizitia Neoprene Rod Holder va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele RTB (Refuse To Blank) AICI