RTB (Refuse To Blank) – noi accesorii monturi - vol. 1

RTB (Refuse To Blank) – noi accesorii monturi - vol. 1

 

In ultimii ani, compania RTB (Refuse To Blank) a oferit pescarilor de rapitori o diversitate de accesorii, iar gama s-a diversificat recent cu alte cateva modele, toate la o calitate pret foarte buna.

Monturile de tip stinger sunt destul de apreciate la noi asa ca RTB a realizat doua variante - simpla si dubla, ambele excelente pentru armarea nalucilor soft de dimensiuni mai mari. Monturile sunt solide, beneficiaza de un vartej inclus, vartej care ajuta montura sa aiba libertate de miscare in timpul drilului si, foarte important, sa nu se rupa. 

De asemenea, notati ca firul principal, cel pe care sunt prinse bridele si care leaga cele doua ancore sau ancora de surubul pentru fixarea nalucii soft, este obtinut prin impletirea mai multor filamente de otel si este acoperit cu un strat din plastic, pentru un plus de rezistenta. Montura este destul de rezistenta, avand nivelul de aproximativ 27 kg, iar armarea celor doua variante este facuta cu ancore BKK 6062-1X-NP. 

Varianta dubla este disponibila in doua marimi - cea cu lungimea de 6 cm, cu doua ancore BKK 6062 marimea nr 2, este recomandata de producator pentru armarea nalucilor cu lungimea intre 16 si 20cm, iar varianta de 8 cm are aceleasi ancore, dar marimea nr 1 si este destinata nalucilor soft intre 20 si 24 cm. 

 

Varianta simpla, cu o singura ancora, vine si ea in doua dimensiuni. Una de 4 cm - cu ancora BKK 6062, marimea nr 2 , pentru armarea nalucilor cu lungime intre 12 si 14 cm, iar varianta de 6 cm are tot ancora BKK 6062, marimea nr 2 si este recomandata pentru nalucile cu lungimea intre 16 - 20cm. 

 

 

Pentru achizitia RTB Double Stinger BKK 6062 va recomandam sa incercati AICI 

Pentru achizitia RTB Single Stinger BKK 6062 va recomandam sa incercati AICI 

 

Un alt accesoriu oferit de catre RTB este clasicul inel despicat, folosit printre altele si la monturile stinger. Este fabricat din otel, are un profil plat si este tratat impotriva ruginei. Vine in multe diametre, toate variantele avand zece bucati/plic. Nr 0 - diametru 3 mm (8.5kg), nr 1 - 3.5 mm (9.5kg), nr 2 - 4 mm (11 kg), nr 3 - 4.5 mm (15 kg), nr 4 - 5 mm (20 kg) si nr 5 - 5.5 mm (24kg). 

 

 

Pentru achizitia RTB Split Rings va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele RTB (Refuse To Blank) AICI