RTB Inline Spinner – o rotativa romaneasca ca afara

RTB Inline Spinner – o rotativa romaneasca ca afara

 

Recent, sub egida RTB (Refuse To Blank), a aparut o noua gama de linguri rotative. Este un produs 100% românesc și, se pare, va fi si cea mai apreciata rotativa autohtona. Se numeste Inline Spinner si are multe caracteristici asemanatoare cu deja celebrul model AR-S de la Smith.

Inline Spinner are cateva caracteristici tipice pentru o rotativa moderna si anume, vartejul montat direct pe arborele principal, pentru a preveni rasucirea liniei si o proiectare facuta in asa fel incat naluca sa se roteasca instantaneu atunci cand atinge apa. Mai mult, acest nou model are un corp cu greutate asimetrica, care asigura echilibru perfect in curent.
Un alt atuu, chiar este de luat in seama, este ca in pachet, aveti, pe langa lingurita rotativa, o ancora (Vanfook model DT-38B), un carlig debarbetat (Vanfook, model SP-31F ) si un inel despicat, Vanfook VSR-B.

RTB Inline Spinner vine in mai multe dimensiuni - 1.6, 2.10 si 3.5 grame, cu palete in culori diferite - aurii, argintii, cupru si diferite game de culori pe corp. Varianta de 1,6 grame are paleta numarul 1, cea de 2,1grame paleta numarul 2 si varianta de 3,5 grame are paleta numarul 3.

 

 

RTB Inline Spinner este o lingura rotativa pe care o puteti folosi fara nicio probvlema la pescuitul pastravului, cleanului si bibanului, functioneaza corect si are un pret mai mult decat atractiv raportat la calitatea oferita.

Pentru achizitia RTB Inline Spinner va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele RTB AICI