Rodio Moca Fat Jr. DR F – mic, dar periculos pentru pastravi

Rodio Moca Fat Jr. DR F – mic, dar periculos pentru pastravi

 

Putini au auzit in Romania de Rodio Craft, o companie japoneza care de ani de zile a intrat in categoria firmelor premium producatoare, in special, de naluci. Rodio Craft este specializata pe linguri si voblere, dar produce si cateva lansete de cea mai buna calitate inclusiv diferite accesorii. Japonezii sunt axati pe produse de competitie, iar un model excelent pentru pescuitul, in principal, a pastravilor si clenilor, este Moca Fat Jr.

Testat mai bine de doi ani, Moca Fat Jr. este un vobler de tip crankbait de mici dimensiuni, prevazut a fi folosit mai ales in partidele de trout area, dar fara nicio problema il puteti folosi oriunde considerati ca va este necesar. Este fabricat dintr-un material plastic rezistent, barbeta este, de asemenea, una solida (in functie de culoarea corpului are culori diferite) si are ochi 3D.

Acest vobler este conceput pentru a se activa si pentru a oferi cele mai bune miscari chiar si la viteze mari de recuperare, asa ca va puteti baza pe el oricand, cu mentiunea ca, va trebui sa il folositi cu un echipament tipic pentru clasa UL. In interiorul corpului a fost introdusa o bila de tungsten, care si rolul de a oferi in timpul recuperarii un sunet de atractie.

Moca Fat Jr. are lungimea de 24mm si latimea maxima de 12 mm, cantareste doar 1,5 grame si este echipat doua carlige debarbetate numarul 8. Este realizat intr-o varietate mare de culori, dar si in diferite formate - SS (Slow sinking - cu o evolutie intre 0,1 - 0,2 metri), DR SS (Deep Runner - cu o evolutie intre 50cm si 2metri, SR SS (Shallow Runner - cu o evolutie intre 30cm si 2,0 metri si DR F (Floating - cu o evolutie intre 0,3m si 1,5 metri). Si ca totul sa fie ok, notati ca acest produs, ca de altfel toate realizate de Rodio Craft, sunt Made in Japan.

Pentru achizitia Moca Fat Jr. va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Rodio Craft AICI