River2Sea Worldwide Spoon 100 – o oscilanta plasticata

River2Sea Worldwide Spoon 100 – o oscilanta plasticata

 

Alaturi de europeni, americanii au si ei traditie in zona de linguri oscilante, iar printre firmele care au propus mai mereu modele de calitate se numara si River2Sea. Chiar daca este o firma mai noua in domeniu, River2Sea are in portofoliu multe produse de calitate, dar si cu ceva caracteristici mai deosebite. Ei bine, un pescar profesionist american din turneul FLW (Fishing League Worldwide), James Watson, a realizat pentru River2Sea ceea ce se numeste Worldwide Spoon, realizata in doua variante. 

 

Varianta Worldwide Spoon 100 a fost creata pentru pescuitul bass-ului, mai ales printre pontoane, dar modul in care ea a fost conceputa se preteaza si altor specii de rapitori. Si trebuie in primul rand sa stiti ca acest model nu este realizat, in mod traditional din tabla, ci din plastic adevarat, unul destul de dur. Mai mult, James a creat un format ceva mai aparte, cu o adancitura ceva mai pronuntata in partea de jos astfel, lingura se misca in apa intr-un mod neobisnuit.

Designul propus de James a facut ca acest model sa aiba o atractie aparte, mai ales prin miscarile sale pe cadere, dar si prin feluritele moduri in care aceasta naluca poate fi pescuita - o puteti pescui liniar, cu scurte stopari din varful lansetei, o puteti pescui pe verticala sau cu scurte pompaje pe sub sau printre pontoane. 

 

 

Worldwide Spoon 100 este o lingura oscilanta care arata si bine, cu diverse combinatii de culori pe ambele fete, inclusiv cu ochi holografici pe ambele parti, ochi care in interior au gravat logoul River2Sea. Naluca este de tip slow sinking mai exact, se scufunda lent, iar in videoclipul de mai jos aveti o imagine complete a miscarilor ei.

Este armata cu o ancora River2Sea solida numarul #2, iar in partea de sus, pentru un plus de siguranta, a fost atasat cu ajutorul unui fir textil un carlig numarul 6, carlig care poate fi detasat si scos sau inlocuit cu un altul. Cantareste 28 de grame si are lungimea de 10 cm, dar acest model este scos si in varianta de 12,5 cm cu 56,7 grame, armat cu o ancora 2/0 si cu un carlig numarul 9. 

 

Pentru achizitia River2Sea Worldwide Spoon 100 va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele River2Sea AICI