River2Sea Whopper Plopper  75 – un inamic pentru stiuca

River2Sea Whopper Plopper 75 – un inamic pentru stiuca

 

O alta naluca ce a fost bine primita de pescari este Whopper Plopper, o alta productie River2Sea, care a fost realizata cu ajutorul unui alt pescar profesionist, Larry Dahlberg, cel care de altfel si-a trecut in palmares multe recorduri mondiale dupa ce a pescuit in peste 80 de tari si a creat multe naluci faimoase mai ales, pentru pescarii de fly fishing. 

 

Whopper Plopper este un model de baza in portofoliul River2Sea, un topwater considerat de clasa mondiala si destinat unei largi categorii de rapitori - in primul rand, pentru pescuitul la stiuca apoi biban, somn si chiar, clean, iar americanii l-au folosit cu succes, normal, la bass. Este tipul de naluca ce ofera mai multe puncte de atractii, atat din punct de vedere constructiv, cat si vizual.

Corpul este construit din plastic rezistent, are un format bombat si alungit spre coada, acolo unde se gaseste una dintre "surprizele" acestei naluci. O coada rotativa, ce are rolul unei elice, terminatia fiind realizata dintr-un plastic flexibil. In timpul rotatiei, elicea produce un zgomot cu frecvente joase, care in cele mai multe cazuri sunt o atractie pentru rapitori. 

Whopper Plopper este un topwater solid, are ochi 3D colorati si este armat cu doua ancore marca River2Sea BN numarul 4. Varianta Whopper Plopper 75 are lungimea de 75 mm, cantareste 16,5 grame si coboara pana la 20 cm sub pelicula apei.

Vine intr-o varianta destul de mare de culori si mai trebuie sa stiti ca modelul Whopper Plopper este realizat in mai multe lungimi si gramaje diferite. 

Pentru achizitia River2Sea Whopper Plopper 75 va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele River2Sea AICI