River2Sea Ish Monroe’s Biggie Poppa 67 – o mica bomba pentru ape mici

River2Sea Ish Monroe’s Biggie Poppa 67 – o mica bomba pentru ape mici

 

Nu numai japonezii produc voblere de calitate, ci si americanii de la River2Sea, o mica companie californiana, care in 20 de ani de activitate a reusit sa se impuna la nivel mondial. Este specializata pe naluci, iar voblerele sale au fost bine cotate printre care se numara si Ish Monroe's Biggie Poppa 67.


Numele nalucii vine de la cel care a conceput-o, Ish Monroe, un apreciat pescar profesionist american ce concureaza in turneul Bassmaster Elite. Ish Monroe's Biggie Poppa este un crankbait in format squarebill (de la formatul barbetei, care in cazul acestei naluci este aproape trapezoidala in loc de a fi dreptunghiulara). Naluca are un corp bombat, inclusiv pe laterale, este fabricat dintr-un plastic rezistent si este conceput pentru a fi fast floating.


Este echipat cu doua ancore din nichel de culoare neagra River2Sea marimea 2, are ochi 3D, ambii imprimati cu logo-ul firmei. In interior se gasesc cateva bile din tungsten, pentru echilibrarea nalucii si care produc vibratii in timpul recuperarii, iar per total, este bine inchegat si are o constructie solida. Acest model are 67 mm si se scufunda intre 91 cm si 1,5 metri si este ideal pentru a fi pescuit in ape mici si face fata atat in zonele cu vegetatie, cat si in cele cu pietre. Ca mai toate produsele de gen americane, Ish Monroe's Biggie Poppa are si el ca destinatie bass-ul, dar in apele noastre il puteti folosi la pescuitul bibanului si a stiucii, iar in unele cazuri, poate fi atacat si de salau.

Ish Monroe's Biggie are si o versiune mai mica, numita Biggie Smalls 57, cu lungimea de 57 mm, este armat cu doua ancore din nichel de culoare neagra River2Sea marimea 4 si se scufunda intre 61 cm si 1,2 metri.

Ambele variante sunt realizate in 17 culori alese chiar de Ish Monroe, culori si combinatii de culori valabile pentru toate tipurile de apa dulce, naluca fiind conceputa pentru a fi folosita pe tot timpul anului.

Pentru achizitia River2Sea Ish Monroe's Biggie va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele River2Sea AICI