River2Sea D-Walker  – un swimbait american versatil

River2Sea D-Walker – un swimbait american versatil

 

Printre cele mai noi companii americane, dar care au reusit sa iasa destul de repede in fata, se numara si River2Sea. Californienii au deja o paleta larga de produse, dar mai ales naluci, iar unul dintre ultimele modele scoase pe piata si care au avut deja succes se numara si D-Walker. 

 

D-Walker este un swimbait construit dintr-un plastic semi dur, dar si cu ceva elasticitate, ceea ce face ca naluca sa poata fi folosita un timp indelungat. Corpul este alungit, coada este finisata cu o paleta supradimensionata, care ajuta la o miscare naturala in timpul recuperarii. De retinut este si ca, in interiorul corpului, a fost atasata o folie holografica pentru o atractie in plus, iar ochii 3D contin holograma companiei. 

 

 

D-Walker poate fi pescuita atat cu jig, cat si cu carlige offset, dar si cu montura cu surub, pentru ca naluca beneficiaza si de doua fante de prindere atat pe spate, cat si pe burta. River2Sea D-Walker este realizat in doua marimi - 10 si 12 cm. Varianta de 10 cm cantareste 10 grame si se vinde cu 4 bucati/cutie, iar varianta de 12 cm cantareste 17,7 grame si in cutie se gasesc 3 bucati. Ambele dimensiuni sunt de tip slow-sinking adica, se scufunda incet si sunt realizate pentru a fi pescuite atat in apa dulce, cat si sarata. Gama de culori nu este foarte larga, dar River2Sea a anuntat ca in viitorul apropiat D-Walker va aparea si in alte culori. 

 

 

Tragand o linie, River2Sea D-Walker este tipul de swimbait care arata bine, il puteti pescui usor si il puteti folosi mai ales la pescuitul salaului, stiucii si bibanului.

Pentru achizitia River2Sea D-Walker va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele River2Sea AICI