River2Sea Bling – un spinnerbait pentru profesionisti

River2Sea Bling – un spinnerbait pentru profesionisti

 

Un spinnerbait este intotdeauna o naluca pe care e bine sa nu o ignori, iar noul model conceput de catre compania americana River2Sea, chiar merita avut in atentie. Se numeste Bling si are un atuu - este conceput de catre un pescar american profesionist, Ish Monroe. 

 

Bling este un spinnerbait construit in urma multor experiente avuta pe ape de Ish Monroe, care a facut cateva modificari ca naluca sa aiba miscarile corecte. Totul se datoreaza folosirii unei sarme usoare si flexibile, pentru ca in timpul recuperarii sa ofere vibratii maxime cu ajutorul lamelor produse de River2Sea. Aceste lame sunt foarte usoare, subtiri si se activeaza la cea mai mica viteza de recuperare. Un alt element important la intregul mecanism este folosirea unui vartej cu rulment capsulat de cea mai buna calitate, care ajuta la rotatii mai lejere a paletei chiar si la vitezele cele mai mici de recuperare si care are avantajul ca nu se va bloca. 

 

 

Bling beneficiaza de un carlig Big Bite placat cu nickel si fabricat de River2Sea (numarul 5/0 cu deschidere mare), iar skirtul folosit este de calitate premium. Acest model este realizat in doua variante - de 10 si 15 grame, cu multe variante de culori atat a skirtului, cat si a jigului si cu trei variante diferite de combinatii ale lamelor. 

 

Pentru achizitia River2Sea Bling va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele River2Sea AICI