Righetti Bait System Camola Maxi & Kai - noi produse soft italienesti

Righetti Bait System Camola Maxi & Kai - noi produse soft italienesti

 

Usor, usor, despre firma Righetti Bait System din Italia a inceput sa se auda si la noi. Este relativ noua in domeniu, dar deja are in palmares o gama larga de naluci soft. Numai naluci soft. Daca la inceput nalucile au fost dedicate doar pescarilor de pastrav, in acest moment italienii produc naluci si pentru pescarii de salau si biban. Nicola Righetti este creatorul tuturor acestor naluci, iar anul 2022 ofera pescarilor alte cateva modele interesante printre care se numara noua varianta Camola Maxi si Kai.

 


Modelul Camola, varianta Maxi, este o naluca din plastic dedicata 100% pescarilor de pastrav. Noul model este realizat si in varianta Maxi si este realizata prin trei viermi simpli lipiti intre ei, lungimea totala fiind de 7cm. Ca toate produsele Righetti, Camola Maxi sunt foarte moi si au o textura naturala, iar atuul lor este ca sunt impregnate cu o cantitate mare de arome, feromoni si atractanti.

Trebuie sa stiti ca toate nalucile Righetti Bait sunt aromatizate atat la turnare, cat si dupa, printr-un proces care se rezuma la lasarea lor timp de doua saptamani in borcane cu atractant pana ajung la saturatie. Acest proces, se pare, este unic in domeniu, iar rezultatul final este un plastic ce degaja un miros puternic, chiar foarte puternic, iar unii vor spune clar ca este oribil, dar este de atractie pentru toti rapitorii carora se adreseaza.  

 

In timpul recuperarii, naluca lasa in urma o dara de proteine si aminoacizi ce atrage si cei mai apatici pesti. Camola Maxi este realizat intr-o varietate mare de culori sau combinatii de culori, unele chiar inedite, iar in pachet se gasesc noua bucati. Puteti folosi un singur vierme, doi chiar si toti trei deodata. 

 

Kai este o alta naluca soft reusita, pe care Nicola Righetti o ofera celor care pescuiesc la salau sau biban. Este un shad cu lungimea de 5cm, cu un corp fusiform, inelat si cu o coada in forma de paleta. Paleta este mica si ofera in timpul recuperarii batai fine. Are aceleasi caracteristici precum Camo Maxi in ce priveste impregnarea puternica cu arome, feromoni si atractanti. Calitatea materialului este excelent, foarte fin si este recomandat sa pescuiti aceasta naluca cu jiguri usoare, speciale pentru pescuitul UL.

Din punct de vedere coloristic, aveti o varietate destul de multe de combinatii de culori, multe pe care ceilalti producatori nu le iau in calcul, iar in pachet se gasesc 9 bucati. Si este important de stiut ca toate produsele Righetti Bait System sunt fabricate in Italia. 

 

 

 

Pentru achizitia produselor Righetti Bait System Camola Maxi va recomandam sa incercati AICI 

Pentru achizitia produselor Righetti Bait System Kai va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Righetti Bait System AICI