Reins S-Cape Shad 8,9 cm – noi culori tentante

Reins S-Cape Shad 8,9 cm – noi culori tentante

 

O naluca soft produsa de Reins este clar executata corect si una de calitate din toate punctele de vedere. Reins S-Cape Shad, varianta de 8,9 cm (aproximativ), vine cu noi culori in plus si este ideala si pentru apele noastre, fie ca vorbim de pescuitul la salau sau la biban. Asa cum reiese din titlu, Reins a conceput acest shad sa aiba ceva in plus in domeniu, miscari ceva mai speciale precum al unui mic rapitor ce vrea sa scape de pradator.

S-Cape Shad este realizat dintr-un plastic de cea mai buna calitate, moale si elastic, are o forma alungita, care se subtiaza inspre coada, este aplatizat si beneficiaza de o paleta supradimensionata. Este fabricat din doua tipuri de plastice, destul de rezistent, cu striatii pronuntate pe treisferturi din corp, ce provoaca vibratii destul de puternice. Aceasta naluca a fost indelung testata de japonezii de la Reins, ca rezultatul final sa fie un shad ceva mai special. Si chiar a iesit o naluca ce merita testata si pescuita, pentru ca ofera miscari excelente mai ales la o recuperare liniara, indiferent de viteza pe care o alegeti. Naluca are, de asemenea, o eficienta si daca o pescuiti pe verticala, iar un alt atuu este legat de faptul ca este impregnata cu sare si cu diverse arome. E bine de stiut ca poate fi pescuita atat in ape dulci, cat si sarate, iar varianta de 8,9 cm este recomandata a fi pescuita cu jiguri de 1/0 sau 2/0 sau cu carlige offset marimile 2/0 - 3/0.

In ce priveste gama de culori, S-Cape Shad ofera cam tot ce trebuie in domeniu si notati ca varianta de 8,9 cm vine cu sase bucati/cutie. Paleta de culori este larga, cu noi variante de culori realizate in ultima perioada, ce acopera toate tipurile de ape, iar produsul este unul 100% Made in Japan.

Pentru achizitia Reins S-Cape Shad va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Reins AICI