Reins AX Craw – un rac mai deosebit

Reins AX Craw – un rac mai deosebit

 

Orice naluca plasticoasa japoneza merita a fi testata. Daca este Reins cu atat mai bine, pentru ca japonezii chiar stiu cum sa puna problema. Daca eram in America sigur aveati partide frumoase la bass, dar la noi o puteti folosi, in primul rand, la pescuitul salaului, insa o puteti incerca si la biban sau stiuca. Asadar, retineti si acest model numit AX Craw. 

 

 

AX Craw este o imitatie de rac, realizata dintr-un plastic extrem de moale, cu o textura fina, totul realizat in cele mai mici detalii. Ies in evidenta clestii stilizati (supradimensionati), care au o particularitate mai deosebita, aceea de a avea o bataie atat in timpul recuperarii, cat si in perioada in care se scufunda sub pelicula apei. Bataile clestilor sunt ample si sunt extrem de eficace in perioada in care rapitorii sunt apatici sau se afla cantonati intre ape. Corpul nalucii este brazdat de striatii fine, care creaza turbulente in apa, pe el sunt atasate patru picioare stilizate si este construit in asa fel incat poate fi armat divers. 

 

 

AX Craw are o constructie clasica, dar intr-un format nou, ceva deja clasic pentru japonezi, care, periodic, aduc imbunatatiri si ofera tot felul de idei inovatoare in domeniu. Noua abordare a celor de la Reins a facut ca AX Craw sa aiba miscari spectaculoase, indiferent de viteza de recuperare. Naluca este fabricata din doua materiale plastice, cu densitati diferite, rezistente la muscaturile rapitorilor, pentru a obtine un echilibru si o actiune cu totul deosebita. Mai mult, un alt avantaj este ca acest rac este impregnat cu sare si cu aroma de crevete, dar si ca poate fi armat divers, cu monturile Carolina sau Texas, cu jig normal, iar producatorul recomanda a fi luat in calcul si jig-ul de tip GI. Mai trebuie sa stiti ca modelul AX Craw poate fi pescuit si la speciile din apa sarata, dar si ca este realizat si in variantele Mini si Maxi, toate fiind produse Made in Japan.

 

 


Pentru achizitia Reins AX Craw va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Reins AICI