Reins AJI Ringer Shad – pentru calitatea pescuitului de finete

Reins AJI Ringer Shad – pentru calitatea pescuitului de finete

 

In ultimii ani, produsele japonezilor de la Reins au devenit tot mai apreciate in Europa, plasticele lor fiind folosite atat de pescarii de apa dulce, cat si de cei ce prefera rapitorii din apele sarate.
De-a lungul anilor ati descoperit nenumarate modele prinzatoare marca Reins si mai notati un model ce merita incercat mai ales de cei ce prefera pescuitul cu echipament UL. 

 

 

Este vorba despre Reins Aji Ringer Shad, ce se fabrica doar in varianta de 3,8 cm. Are un format fusiform si este fabricat, normal, dintr-un plastic extrem de moale de ultima generatie. Corpul este subtire, ce ajuta la taierea apei fara nicio problema, este inelat, ce ajuta sa produca vibratii, iar coada, de tip paleta, un pic supradimensionata, are batai scurte si eficace. 

 

 

 

Reins Aji Ringer Shad este o creatie japoneza, care ofera tot ce trebuie pentru o naluca destinata pescuitului cu echipament UL, pentru rapitori de mici dimensiuni precum biban, regina baltii, bass si chiar pastrav. Mai trebuie sa notati ca naluca este realizata din doua tipuri de plastice, totul fiind impregnat cu saruri si aroma de crevete. Este tipul de naluca care poate fi prescuita in toate sezoanele si este preferabil sa o folositi doar in apele dulci.  

 

 

Este recomandat sa armati naluca cu microjiguri numerele 6 sau 8, sa folositi fire subtiri, iar ca tehnici de recuperare puteti apela la tot ce aveti in minte, pentru ca o puteti arma atat pe jig, dar o puteti folosi si cu montura drop-shot. Aveti la dispozitie si o paleta larga de culori, de combinatii de culori cu insertii de glitter, iar per pachet sunt incluse 15 bucati si nu in ultimul rand, retineti si ca o naluca cantareste 0.35 grame. 

 

 

Pentru achizitia Reins Aji Ringer Shad va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Reins AICI