Refuse To Blank (RTB) – noi accesorii pentru rapitori

Refuse To Blank (RTB) – noi accesorii pentru rapitori

 

Pe langa deja cunoscutele modele de lansete, dar si fire aparute sub marca RTB - Refuse to Blank, gasiti acum si o serie de accesorii pentru pescuitul rapitorilor. Exista o gama diversa, de la strune, plumbi pana la agrafe si margele pentru carlige.

Chiar daca pe piata aveti numeroase modele de strune, realizate din diferite materiale, puteti apela cu incredere si la cele propuse de catre RTB. Astfel, aveti la dispozitie, printre altele, varianta din titan, considerata ca fiind cea mai buna la nivel mondial. Titanul este cel mai bun material pentru struna, pentru ca este dur, nu are memorie, ceea ce inseamna ca nu se va deforma in timpul drill-ului sau dupa ce-l veti scoate din cutie pentru a-l folosi. Mai trebuie sa stiti ca strunele de titan RTB sunt realizate dintr-o singura sarma, nu din mai multe filamente impletite, fiind echipate la un capat cu vartej, iar la celelalt capat, cu agrafe Duo lock. 

 

Pe de alta parte, puteti lua in calcul si strunele din fluorocarbon de la RTB, care sunt preferate de multi pescari de rapitori, deoarece au o vizibilitate redusa in apa, dar ofera si o miscare ceva mai naturala a nalucii. Este important de stiut ca aceste strune sunt fabricate din fluorocarbon 100% si, ca si celelate tipuri de strune, sunt echipate la capete cu agrafa Duo Lock si cu un vartej de calitate. 

 

 

Atat strunele din titan, cat si cele din fluorocarbon sunt realizate in diferite dimensiuni astfel, cele din titan au lungimea de 30 cm cu variantele de rezistenta de 7.7, 11.3, 18.1 si 24,9 kg, cu 1 buc/plic, iar cele de fluorocarbon se gasesc in tot in varianta de 30 cm cu rezistenta de 8, 11.5, 18.5 si 25 kg, plicul avand un continut de doua bucati.

De asemenea, merita mentionate si margelele din tungsten, de diferite culori si in gramaje diferite, care va ajuta, daca este nevoie, sa adaugati o greutate in plus pe carlig. Sunt situatii in care un mic gramaj in plus este mai eficient, iar aceste mici bile de tungsten sunt mai simplu de folosit decat o schimbare a jigului. Se stie ca tungstenul este un material foarte dens si nepoluant, iar varianta oferita de RTB contine 97% tungsten de inalta puritate. Din punct de vedere coloristic exista trei variante - auriu, negru si roz, toate acoperite cu o vopsea rezistenta in timp.  

Varianta aurie se gaseste cu greutatea de 0,4 g (cu diametrul de 3,8 mm), 0,48 g (diametru de 4 mm) si 0,72 g cu diametrul de 4,6 mm, toate cu 10 bucati/plic.

 

 

Varianta neagra se gaseste cu greutatea de 0,26 g (cu diametrul de 3,3 mm), 0,3 g (cu diametrul de 3,5 mm), 0,4 g (cu diametrul de 3,8 mm), 0,48 g (cu diametrul de 4 mm) si 0.72g (cu diametrul de 4.6 mm), toate cu 10 bucati/plic. 

 

 

Varianta roz se gaseste cu greutatea de 0,2 g (cu diametrul de 3 mm), 0,3 g (cu diametrul de 3,5 mm), 0,4 g (3,8 mm) si 0,48 g (cu diametrul de 4 mm) si aceasta in cantitate de 10 bucati/plic. 

 

Si nu in ultimul rand, notati ca toate aceste produse au un pret mic, accesibile tuturor, raportul calitate - pret fiind excelent.

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Refuse To Blank (RTB) AICI