Prox Magnet Joint Twin Color – pentru “confortul” accesoriilor

Prox Magnet Joint Twin Color – pentru “confortul” accesoriilor

 

Nu multi au auzit de compania japoneza Prox Inc., dar e bine de stiut ca ea ofera printre cele mai bune accesorii pentru pescari. Toate produsele lor au calitate si printre multele accesorii puse la dispozitie se numara si un dispozitiv magnetic - Magnet Joint.

Magnet Joint este util atunci cand pescuiti mai ales de pe mal si pe care il puteti folosi la prinderea capetelor de minciog, dar poate fi folosit si la atasarea foarfecelor, clestilor etc. Acest magnet este atasat unui inel, dar poate fi cuplat si cu o carabina in caz de nevoie (carabina este inclusa in pachet). Recent, Prox Inc. a oferit acest model in culori diferite, sub denumirea Magnet Joint Twin Color. Sunt patru culori diferite combinate cu un cap negru, totul fiind realizat astfel pentru asortarea in functie de culoarea vestei sau imbracamintei purtate.

Magnet Joint este compus din doi magneti din neodim imbracati in aluminiu. Neodim este un material destul de rar, cu proprietati magnetice excelente si este considerat materialul de cea mai bune calitate in acest moment, care are si o greutate redusa. Cum forta este foarte mare, producatorul recomanda sa-l glisati atunci vreti sa-l desfaceti.

 

Acest model vine in doua dimensiuni, S si L. S (Small) cantareste in jur de 21 de grame, are lungimea de 36mm si poate suporta o greutate de 2 kg. Varianta L (Large) cantareste in jur de 40 de grame, are dimensiunea de 40mm si poate suporta o greutate de 3,2 kg.

Pentru achizitia Prox Magnet Joint Twin Color va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Prox Inc. AICI