Prox Inc.  –  noi modele de accesorii in premiera in Romania

Prox Inc. – noi modele de accesorii in premiera in Romania

 

Prox Inc. este printre putinele firme japoneze care ofera o varietate mare de echipamente destinate atat pescarilor de rapitori, cat si celor de crap sau stationar. Gama de produse este mare, destul de variata si totul are si calitate. Trei dintre accesoriile, care sunt destinate pescarilor de rapitori si care merita avute in atentie, se gasesc acum si pe piata romaneasca.

Pro Hook Sharpener

 

Pro Hook Sharpener, este un accesoriu pe care e bine sa-l aveti in bagajul vostru atunci cand mergeti la pescuit. Nu multi il considera esential, dar sunt situatii cand va va ajuta. Se intampla de multe ori sa pescuiti in agataturi, mai ales in zone cu pietre, iar carligele au de suferit. Varful se va toci mai repede si nu va mai intepa asa cum trebuie. Ei bine, o astfel de pila va ajuta sa ascuti pe loc carligul, deorece canelul aceastei pile contine granule de diamant, iar ascutirea se face rapid si eficace.

Mai mult, Pro Hook Sharpener, pe langa partea de pilire, ofera si posibilitatea sa aduceti la forma initiala carligele sau ancorele in caz ca acestea s-au deformat. Astfel, pe pila se gasesc trei deschideri cu latimea de 0,9, 1,1 și 1,4 mm, cam pentru toate tipurile de grosimi de carlige. Are un sistem de prindere in coada, daca vreti sa-l atasati la vesta, manerul fiind din plastic.
Pro Hook Sharpener este realizat in doua dimensiuni - lungime de 4,7 si 8,2 cm, ambele cu grosimea de 2 mm.  

 

 

Magnet Joint Double

 


Un alt accesoriu interesant oferit de catre Prox Inc. este Magnet Joint Double, un conector matgnetic care va ajuta sa sustineti minciogul sau alte accesorii. Este fabricat dintr-un magnet de neodim si inclus intr-o carcasa din aluminiu anodizat. Daca majoritatea accesorilor de acest fel au un singur magnet, Magnet Joint Double, asa cum reiese din nume, este un dublu magnet.

Este realizat pentru a sustine obiecte mici precum foarfeca, cleste, pensa etc si avantajul este ca puteti avea atasate doua obiecte pe acelasi magnet. Poate fi folosit si pentru a sustine un minciog, dar de o dimensiune mica precum cel pentru fly fishing. Are dimensiunea de 48mm, cantareste in jur de 45 grame (inclusiv cu cele doua inele de prindere) si sustine o greutate de 3,2 kg. In pachet vine atasat de o carabina solida prinsa cu inel de otel inoxidabil. Puterea celor doi magneti este incredibila, asa ca nu veti avea nicio teama ca veti pierde pe drum ceea ce ati atasat de cele doua inele de prindere. 

 

 

Remove Plier 

 

Si, nu in ultimul rand, notati si un cleste oferit de catre Prox Inc. numit Remove Plier, destinat pentru a scoate carligul din gura pestelui. Este un cleste solid, din otel cu o cantitate mare de carbon, caruia i s-a aplicat un tratament termic pentru a fi rezistent la rugina. Este foarte usor, cu ambele manere invelite cu material PVA, pentru o aderenta mai buna. Manerul, dar si varful este curbat, totul avand lungimea de 183 mm. Pe unul dintre manere este atasat un inel, care ajuta pentru prinderea sa de vesta sau curea, pentru un transport mai usor si la indemana.
In aceasta gama, Prox Inc. a realizat si alte doua modele, unul tot cu varf curbat, dar de o dimensiune mai mica (140mm) plus unul cu varful drept (190mm).

 

 

 

Pentru achizitia Pro Hook Sharpener va recomandam sa incercati AICI 

Pentru achizitia Magnet Joint Double va recomandam sa incercati AICI 

Pentru achizitia Remove Plier va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Prox Inc. AICI