Prime Lucikuci – special pentru salau

Prime Lucikuci – special pentru salau

 

Dupa reusitele modele dedicate pastravului, firma romaneasca Prime a trecut si in tabara salaului astfel ca, dupa aproape un an de teste, a decis sa scoata pe piata modelul LuciKuci (care se preteaza pana la urma si bibanului de dimensiune mai mare). Este un shad realizat manual dintr-un plastic foarte moale, unde iese in evidenta coada lunga si detaliile de finete ale aripioarelor, solzilor etc. Materialul folosit are si o proprietate flotanta ce ii ofera nalucii in timpul recuperarii o bataie marunta, iar cand aceasta ajunge pe substrat ramane intr-o pozitie verticala. In schimb, daca naluca este montata pe un carlig offset ea va avea o pozitie pe orizontala in timpul caderii.

 


LuciKuci este un softbait ce poate fi folosit atat cu jig, cat si cu carlig offset. Producatorul afirma ca naluca poate fi stocata alaturi de alte softbaituri fara a a avea grija ca se va face un transfer de culoare si recomanda a fi ferita de caldura excesiva sau razele soarelui, caldura fiind un factor care poate deforma forma initiala. Mai mult, LuciKuci se incarca de la razele solare si lumineaza in intuneric si este impregnata cu un atractant puternic.   

 


Per total, LuciKuci este o naluca autohtona de buna calitate si un pas in fata intr-un domeniu in care firmele romanesti sunt inca la inceput insa cu Prime deschizator de drumuri.

LuciKuci vine in dimensiunile de 75 si 100 mm, dar, din pacate, intr-o gama destul de limitata de culori. Varianta de 75 mm este ambalata intr-un plic cu 8 bucati in timp ce cea de 100 mm contine 5 bucati. 

 

 

Pentru achizitia Prime LuciKuci va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Prime AICI