Pontoon21 Greedy Guts 99 SP SR – un model pentru toti rapitorii

Pontoon21 Greedy Guts 99 SP SR – un model pentru toti rapitorii

 

Greedy Guts se numara printre cele mai reusite voblere produse de catre Pontoon21, atat din punct de vedere vizual, cat si din punct de vedere tehnic. Modelul de 9,9 cm este realizat de tip floating cu doua variante SR (shallow runner - care evolueaza la adancime mica) si MDR (medium deep runner - care evolueaza la o adancime un pic mai mare). 

 

Voblerul are o forma, la prima vedere, tipica pentru un minnow, dar daca va uitati cu atentie veti observa ca Pontoon21 a facut unele mici schimbari si a creat ceva un pic mai deosebit. Corpul este din plastic ABS, este alungit pe spate, iar burta este un pic mai proeminenta, loc in care a fost introdusa o bila si un magnet ce formeaza Magnetic Force Balance System II, un sistem pe care Pontoon21 l-a patentat si creat pentru echilibrarea voblerului, pentru a se mentine in pozitia corespunzatoare, dar care este eficient si pentru aruncarile la distanta, iar rezultatul final este excelent. In timpul lansarii, bila se desprinde magnet, iar in timpul aterizarii pe apa, ea se lipeste din nou de magnetul din partea de fata pentru a prezenta un balans perfect. 

 

 

In timpul recuperarii, Greedy Guts are batai pe laterale, iar naluca poate fi recuperata in diverse forme - liniar, cu smucituri, recuperari cu pauze, dar si cu pompaje din varful lansetei. Din punct de vedere vizual naluca arata foarte bine, avand corpul colorat in diverse nunante, iar burta este colorata diferit. Pe corp se gasesc striatii fine, totul este lucrat impecabil, are atasati ochi 3D (pe care a fost imprimat logoul companiei), iar cele doua ancore japoneze sunt marca Owner. Greedy Guts vine in diferite marimi si gramaje, toate fiind destinate pescuitului unei game largi de rapitori. Este bine de stiut si faptul ca naluca poate fi pescuita atat in ape dulci, salmastre, cat si sarate. 

 


Caracteristici tehnice:

Lungime: 9,9 cm
Greutate: 15,4 grame
Adancime scufundare: 0.9 - 1.3 metri

 

Pentru achizitia Pontoon21 Greedy Guts va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Pontoon21 AICI