Pontoon21 Ball Concept Spinner – o rotativa oldies, dar la zi

Pontoon21 Ball Concept Spinner – o rotativa oldies, dar la zi

 

Rotativele sunt de zeci de ani printre preferatele pescarilor de pastrav si clean, fie ca vorbim de pescuitul pe rauri sau lacuri. Daca cele japoneze detin suprematia in acest moment, atunci indreptati-va atentia si asupra modelului Ball Concept Spinner, conceput de catre compania Pontoon21, care recent a venit intr-o noua varianta. 

Ball Concept Spinner arata ca o rotativa clasica, ceva oldies, inspirata din ce faceau francezii pe vremuri, mai ales ca paleta, dar japonezii de la Pontoon21 au facut cateva modificari si rezultatul final este un produs la zi. Marele avantaj este ca rotatia paletei a fost imbunatatita, iar componentele rotativei sunt concepute si executate in asa fel incat vibratia corpului sa fie zero (Zero Vibration Body System). 

Acest model Pontoon21 este exact ce trebuie pentru a fi pescuit fara probleme in zona de curent, paleta se invarte ca la carte, iar din punct de vedere vizual arata foarte bine. Corpul Ball Concept Spinner este garnisit cu bile colorate, dar si cu bile intr-o singura culoare, paleta are fete diferite coloristic (fiind ambele vizibile), ancorele sunt Owner (model ST-36) si sunt acoperite cu pene de diferite culori.
Intre timp, au fost realizate noi culori pe ambele fete ale paletei si notati ca aveti la dispozitie o gama de 9 dimensiuni. 

Numar 0 - greutate 2,2 grame
Numar 1 - greutate 3.0 grame
Numar 1,5 - greutate 4,5 grame
Numar 2 - greutate 4,7 grame
Numar 2,5 - greutate 6,5 grame
Numar 3 - greutate 6,6 grame
Numar 3,5 - greutate 10,4 grame
Numar 4 - greutate 11,4 grame
Numar 5 - greutate 17,5 grame 

Pentru achizitia Pontoon21 Ball Concept Spinner va recomandam sa incercati AICI