Panther Martin – modele noi, viziuni noi, culori noi

Panther Martin – modele noi, viziuni noi, culori noi

 

Panther Martin este o companie celebra in zona nalucilor rotative, iar de cand a ajuns pe mana americanilor a fost revitalizata si gama de modele a crescut. In ultimii ani, lingurile rotative au fost imbunatatite, au aparut noi modele, iar gama de culori este cu adevarat spectaculoasa. Printre modelele ce au iesit rapid in evidenta se numara seria Holographic, dar si FishSee UV.

Modelul Holographic se distinge printr-o imbunatatire a materialelor folosite, in frunte cu paleta, elementul cheie din angrenajul rotativelor Panther Martin, care are un design unic pe tiparul convex-concav, iar constructia sa emite in apa vibratii de atractie pentru rapitori. Din punct de vedere coloristic, acest model se bazeaza pe culori naturale, lestul este si el colorat minimal, iar paleta vine cu si fara puncte. Culorile sunt holografice, ofera o vizibilitate sporita sub pelicula apei, iar acest model este realizat in sase marimi si sase gramaje diferite. 

 

 

 

 

In schimb, FishSee UV este o naluca mai complexa, totul fiind legat de zona vizuala, unde paleta de culori, combinatiile de culori ies imediat in evidenta. Conform cercetatorilor, rapitorii se folosesc de razele UV (pe care ochiul uman nu le percepe) pentru a identifica prada asa ca Panther Martin a folosit aceasta "tehnologie" pentru a da sansa pescarilor sa aiba capturi cat mai numeroase, iar rezultatul final chiar este spectaculos. 

 

 

Modelul FishSee UV, inclusiv ancora, are absolut totul colorat, imaginatia producatorului neavand limita. Astfel, culorile UV aplicate pe paleta si lest, fac ca acest model sa fie extrem de vizibil in toate tipurile de apa, fie ca sunt limpezi sau tulburi si la toate adancimile. Spre deosebire de varianta Holographic, FishSee UV beneficiaza si de o margea intre lest si ancora. Si acest model este realizat in mai multe marimi si diverse gramaje, dar exista si un pachet cu sase lingurite rotative este un bonus oferit de Panther Martin celor care vor sa aiba mai multe bucati diferite intr-un singur pachet.
Ambele modele sunt destinate unei varietati mari de rapitori, de la clean si pastrav, pana la biban, avat sau stiuca si pot fi folosite in toate anotimpurile. 

 

 

 

Pentru achizitia Panther Martin Holographic va recomandam sa incercati AICI 

Pentru achizitia Panther Martin FishSee UV va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Panther Martin AICI