Panther Martin Mini Fly + InLine Swivel – pescuit de finete cu look american

Panther Martin Mini Fly + InLine Swivel – pescuit de finete cu look american

 

De multe decenii, rotativele Panther Martin sunt la mare cautare la nivel mondial, iar de ceva vreme, de cand compania a intrat sub „protectia" americana, portofoliul s-a marit, iar lingurile rotative au fost imbunatatite atat calitativ, cat si coloristic. Doua noi modele au fost realizate pentru cei care folosesc echipament de finete si este vorba despre modelul MiniFly si Inline Swivel, ambele productii 2022 insa cea din urma va ajunge in toate magazinele abia din 2023. 

MiniFly este o rotativa de mici dimensiuni, ce se bazeaza pe o paleta cu un design unic pe tiparul convex-concav si care in timpul recuperarii produce vibratii sonice pe care urechea umana nu le percepe, dar pestii au atractie pentru astfel de sonoritati. Lestul nalucii este pozitionat in asa fel incat sa nu permita rasucirea firului, ci doar a paletei, iar ancora este imbracata cu pene si arata in final ca o musca.

Este o lingura rotativa perfecta pentru raurile mici, insa nu cu debit foarte mare de apa si o gasiti in aceste marimi/greutati - #0 - 0.6g, #1 - 1.8g, #2 - 2.1g, #3 - 3.9g, #4 - 4.1g si #6 - 6.6g. Gama de culori nu este foarte mare, dar este cam ceea ce trebuie si notati ca exista diversitate de culori la pene, palete si corp.

Un alt model de luat in calcul este InLine Swivel, o lingurita rotativa ce se apropie de calitatea celor japoneze. Cel mai important lucru de spus despre acest model este ca este echipat cu un vartej pe arborele principal si in aceste conditii nu mai trebuie sa atasati de fir un vartej. Acest model beneficiaza si el de paleta convexa-concava, patent Panther Martin si este realizat in doua variante - una cu ancora simpla si alta cu ancora acoperita de pene. Panther Martin InLine Swivel se gaseste cu paleta numarul 2 avand greutatea de 1,77 grame, numarul 4 cu 3,54 grame si numarul 6 - 7 grame. 

 

Ambele modele sunt concepute in principal pentru pastrav si clean, dar se preteaza perfect si pescuitului bibanului sau a bibanului soare printre alti rapitori de mici dimensiuni. 

 

Pentru achizitia Panther Martin Mini Fly si InLine Swivel va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Panther Martin AICI