Palms Alexandra AX 43HW – seducatoare in adancuri

Palms Alexandra AX 43HW – seducatoare in adancuri

 

Printre pescarii de pastrav, dar chiar si de clean, modelul Alexandra, produs in urma cu ani de catre firma japoneza Palms, este un clasic in viata. Periodic, a suferit mici modificari, iar una dintre ultimele variante este Alexandra AX 43HW, realizata si in varianta de 43 mm.

Alexandra AX 43HW este construit, normal, din plastic de tip ABS, are un format aerodinamic, cu spatele un pic bombat, este aplatizat pe laterale ceea ce este perfect mai ales pentru pescuitul pe rau. Are o evolutie stabila in curent si este recomandat pentru rauri cu adancime maxim medie, dar poate fi pescuit fara nicio problema si pe lac. Barbeta este construita in asa fel incat sa opuna o rezistenta in apa si astfel, corpul are batai pe laterale. Un alt aspect de luat in seama este echiparea carligului din zona burtii cu Anti Hook Out System, un sistem ce se foloseste de un vartej, care asigura o miscare de 360 grade si care reduce destul de mult riscul ca pastravul sa se rostogoleasca si sa opuna rezistenta in timpul drill-ului.

Acest vobler este unul minnow, este echipat cu doua carlige debarbetate numarul 10, are ochi 3D, iar detaliile sunt excelente. Mai trebuie sa stiti ca este un vobler de tip sinking, are lungimea de 43 mm si cantareste 3,3 grame. De asemenea, conteaza ca este fabricat in Japonia si este fabricat de echipa de la Angler's Republic (ANRE'S), o echipa de top ce concepe superbe produse de pescuit (naluci, lansete etc.). Gama de culori este mai mult de satisfacatoare si ofera si doua variante UV, iar acest model este realizat si in alte dimensiuni - 35mm (1,9g), 50mm (4,5g), 63mm (6,6g) si 70mm (8g), toate in varianta sinking. Si nu in ultimul rand, aflati ca acest model a fost scos si intr-o varianta limitata, intr-o gama de culori speciale, pentru a celebra aniversarea de 35 de ani de la infiintarea companiei.

Pentru achizitia Palms Alexandra AX 43HW va recomandam sa incercati AICI