OSP BLITZ MAGNUM SR – Blitzkrieg printre rapitori

OSP BLITZ MAGNUM SR – Blitzkrieg printre rapitori

 

Aparut acum cateva luni pe piata, Blitz Magnum SR (shallow runner) este o alta naluca a japonezilor de la O.S.P. care au reusit sa produca un vobler de tip crankbait, impecabil pentru pescuitul in zonele cu apa mica. Inca din 2003, seria Blitz a fost o reusita in randul nalucilor destinate pescuitului rapitorilor, iar Magnum a ajuns la un nivel aproape de perfectiune. 

 

 

Blitz Magnum SR este un vobler japonez construit din cele mai bune materiale posibile, cu un corp semi-plat din plastic, ranforsat in interior, cu o structura numita Honeycomb Super HP (patent O.S.P.), care a redus diametrul materialului cu aproape 40%, fara a pierde insa din rezistenta. Centrul de greutate este unul jos si fix, care ajuta la stabilitate, iar prin forma sa un pic mai neobisnuita, naluca nu va cadea niciodata pe laterale. Barbeta este plata, iar forma sa ajuta ca voblerul sa ocoleasca diverse obstacole submerse.

Inca de la prima tura de manivela, Blitz Magnum SR se activeaza imediat si produce vibratii, dar dizloca si o mare cantitate de apa, care in multe situatii sunt o atractie pentru rapitori. Este tipul de naluca ce poate fi aruncata la distante mari, fara sa opuna o rezistenta prea mare si este dotata cu tot ce trebuie pentru a fi un produs premium - ochi 3D realisti, finisaje in cele mai mici detalii, doua ancore japoneze si o paleta de culori realizate cu un finisaj de clasa.  

 

Blitz Magnum SR este de tip floating, este realizat in dimensiunea de 90mm, cantareste 40 de grame, cele doua ancore sunt numarul 1. Se scufunda pana la doi metri in conditii normale, iar daca il atasati la un fir fluorocarbon de 16lb, atunci poate ajunge si pana la o adancime de 4 metri. 

 

 

Pentru achizitia O.S.P. Blitz Magnum SR va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele O.S.P. AICI