O.S.P. Tiny Blitz MR – pentru rapitorii mofturosi

O.S.P. Tiny Blitz MR – pentru rapitorii mofturosi

 

De la japonezii de la O.S.P. ati avut multe oferte in ultima perioada si inca una este de memorat acum - Tiny Blitz MR (medium runner), un crankbait mic, care revolutioneaza un pic nalucile de gen. Este realizat pentru a fi pescuit in orice conditii, atat in ape limpezi, cat si tulburi, este compatibil atat cu echipament de spinning, cat si cu cel de casting si este destinat, in primul rand, perioadei cand rapitorii sunt apatici sau pusi sub presiune. 

 



Tiny Blitz MR vine cu cateva caracteristici de care trebuie tinut cont si notati ca naluca este fabricata din doua tipuri de rasini ABS, create de O.S.P. pe o structura tip fagure (patent O.S.P.), primul de acest fel din industria nalucilor, totul pentru a oferi acestui crankbait atat rezistenta, cat si o greutate redusa. Mai mult, aceasta structura ii ofera si o flotabilitate excelenta. 

 

Corpul este semi-plat si calculat in asa fel incat in timpul aruncarii, naluca sa nu fie influentata de vantul lateral, iar in timpul recuperarii, prin bataile laterale agresive, sa produca perturbatii in apa si sa ofere reflectii puternice de lumina. Corpului i s-a atasat o barbeta, spun cei de la O.S.P., de trei ori mai puternica ca una din ABS, iar forma barbetei permite o recuperare precisa, iar atunci cand loveste substratul sau anumite obstacole din apa, directia sa ramane neschimbata si evita fara probleme orice intalneste in cale. Aceste treceri cu usurinta peste obstacole se datoreaza si centrului de greutate fix, care ajuta insa si la o castabilitate perfecta. 

 

Tiny Blitz MR este un crankbait de tip slow floating, fara bile interioare, este silentios si este realizat in dimensiunea de 44 mm avand o greutate de 6,3 grame. Beneficiaza de ochi 3D, de doua ancore numarul 8, iar in timpul recuperarii coboara pana la 1,8 metri adancime. Si ca totul sa fie clar, este un produs Made in Japan. 

 

 

 

Pentru achizitia O.S.P. Tiny Blitz MR va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele O.S.P AICI