O.S.P Highpitcher Max – un spinnerbait cu ceva in plus

O.S.P Highpitcher Max – un spinnerbait cu ceva in plus

 

In cele mai multe cazuri, un spinnerbait este mana cereasca atunci cand va aflati in cautarea stiucii. Si cum piata este invadata de sute si sute de modele si palete largi de culori, multi s-ar intreba de ce ar mai cumpara si varianta japonezilor de la O.S.P - Highpitcher Max.

Ceva motive ar fi, pentru ca acest spinnerbait este, in primul rand, realizat din componente de cea mai buna calitate, iar intregul mecanism functioneaza corect. Principul este acelasi pentru toate produsele de gen, dar micile detalii si cateva imbunatatiri, fac ca acest model sa aiba un usor avantaj. 

 

 

Highpitcher Max este o varianta imbunatatita a primului model numit simplu Highpitcher, care a fost realizat pentru un pescuit mai lejer, componentele fiind realizate pentru atacuri mai soft, dar Highpitcher Max este artileria ceva mai grea.

In primul rand, acest model este ceva mai compact si totul este bine proportionat. Spre deosebire de primul model, Highpitcher Max beneficiaza de palete imbunatatite ca forma si sunt, ca dimensiune, exact ce-i trebuie spinnerbaitului. Mai exact, au dimensiunea corecta pentru intregul ansamblu. Nici mai mici, nici supradimensionate, iar in timpul recuperarii produc flash-uri laterale. Miscarile paletelor sunt impecabile, iar viteza rotatiilor sunt variabile, in functie de viteza de recuperare. Un alt aspect important pentru acest model este skirt-ul, acel manunchi de fire siliconate, care dau culoare si atractie nalucii si care acum, sunt oferite in dimensiuni diferite, pentru a oferi o silueta virtuala precum a unui peste momeala. 

 

 

 

Pozitia paletelor este calculata in asa fel incat in timpul recuperarii ambele palete sa ofere vibratii diferite, vibratii care influenteaza si miscarea skirt-ului. Astfel, aveti parte de turbulente crescute si atentia asupra sa creste. Sarma este din otel inoxidabil, este un pic elastica, pentru nu opune rezistenta prea mare in vegetatia deasa. Capul acestui spinnerbait este solid, are centrul de greutate in partea din fata, trece rapid prin vegetatie, iar forma sa face ca naluca sa fie aerodinamica si sa fie aruncata la distante mari. 

 

 

Acest model este realizat in patru greutati diferite, 10.6 g, 14 g, 17.7 g si 21.2 grame, fiind armat cu un carlig numarul 4. Paleta de culori este mare, combinatiile sunt reusite, pentru a putea folosi naluca in diverse tipuri de ape si la ore diferite. 

 


Pentru achizitia O.S.P Highpitcher Max va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele O.S.P AICI