O.S.P. DoLive Craw – o noua varianta mai reusita

O.S.P. DoLive Craw – o noua varianta mai reusita

 

DoLive Craw este una dintre creaturile reusite propuse inca de acum mai bine de un deceniu de catre compania japoneza O.S.P. (Osprey Spiritual Performer), dar a ramas o naluca valabila si-n zilele noastre. Mai exact, DoLive Craw este un rac cu un corp de vierme, realizat dintr-un material soft cu o textura fina. Daca pe vremuri, textura era ceva mai tare, acum totul este soft, dar si calitatea plasticului este ridicata. Noua varianta este ceva mai rezistenta insa din punct de vedere vizual, totul a ramas neschimbat. Beneficiaza de doi clesti, tentacule, picioare, care se misca realist si intregul concept cu iz experimental este unul extrem de reusit. 

 

DoLive Craw a fost conceput pentru piata americana, normal, pentru pesacarii de bass, dar europenii l-au folosit la pescuitul stiucii si salaului si a avut mare succes. Pe de alta parte, fiind realizat pentru a fi pescuit si in ape sarate, unii pescari il folosesc la pescuitul marin pe timpul verii.

O.S.P. a realizat DoLive in patru dimensiuni diferite - 5 - 7,62 - 10,1 si 12,7 cm, totul intr-o gama impresionanta de culori - 40 la numar. Adevarat, nu toate sunt valabile pentru toate teritoriile, dar majoritatea sunt de gasit mai peste tot. Notati ca aceasta naluca este ambalata cu 10 bucati/plic in varianta de 5 cm, 7 bucati/plic in varianta de 7,62, 6 bucati/plic in varianta de 10,1 cm si 5 bucati/plic in varianta de 12,7 cm. 

 

 

DoLive este o naluca usor de pescuit, cu jocuri din varful lansetei la diverse viteze de recuperare, dar efectul maxim il are in momentul stoparii sau in momentul in care lasati naluca sa se scufunde. Atunci toate partiile nalucii sunt in plina miscare, iar balansarea pe laterale este ispititoare. Naluca poate fi pescuita cu jig normal, dar si cu monturile Texas plus Carolina, efectul fiind identitic.

 

 

Pentru achizitia O.S.P. DoLive Craw va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele O.S.P. AICI