O.S.P. DaiBuzzn’ Heavy Hitter - emitator de sunete puternice

O.S.P. DaiBuzzn’ Heavy Hitter - emitator de sunete puternice

 

Un model reusit in zona crankbait-urilor de suprafata este DaiBuzzn' Heavy Hitter a companiei japoneze O.S.P. A fost conceput pentru situatiile in care multe alte naluci nu si-au atins ținta, mai ales in apele tulburi sau pe timpul ploii.

Este un vobler cu o constructie tipic japoneza, totul fiind lucrat manual in cele mai mici detalii. Este conceptia pescarului profesionist Toshinami Namiki, un japonez care se ocupa cam de toate produsele celor de la O.S.P. Au fost facute multe teste pentru a obtine volumul corect al corpului, care ofera cel mai complet sunet posibil. Pentru ca marele atuu al acestui vobler este dinamica sunetului pe care il produce, totul datorat atat combinatiei de rasini folosite, cat si constructiei intregului ansamblu. Interesant este ca acest vobler ofera doua tipuri de sunete in acelasi timp astfel, in timpul recuperarii, un sunet vine in timp ce naluca are batai pe laterale, iar un alt sunet este emis de o bila de tungsten cu un volum mai mare. Aceste doua tipuri de sunete ofera in final un ecou ce are un efect imediat asupra rapitorilor. Sunetul puternic produs de DaiBuzzn' Heavy Hitter atrage imediat rapitorii din adancuri, iar in apele noastre il puteti folosi la biban, avat si stiuca. 

 

DaiBuzzn' Heavy Hitter are un corp "gras" si indesat, are centrul de greutate in partea de jos, este de tip floating si se scufunda pana la 30 de centimetri. Pe de alta parte, il puteti recupera ca sa aiba actiunea unui popper, unde atacurile sunt la vedere si spectaculoase. Are lungimea de 64 mm, cantareste 17 grame, beneficiaza, normal, de ochi 3D si este armat cu doua ancore numarul 4. 

Paleta de culori nu este mare, dar contine multe combinatii care sunt de baza, iar O.S.P. a anuntat ca intr-un viitor apropiat gama de culori se va mari. Totul este pictat manual, intregul produs fiind unul de tip Made in Japan. A fost testat cu precadere in America si Japonia, acolo unde pescarii sunt destul de pretentiosi, iar rezultatul final a fost cel scontat. A fost apreciat atat de pescarii amatori, cat si de cei profesionisti, toti spunand ca este unul dintre cele mai zgomotoase naluci cu care au pescuit. 

Pentru achizitia O.S.P. DaiBuzzn' Heavy Hitter va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele O.S.P. AICI