O.S.P. Asura II – un jerk cu o barbeta ce face jocul

O.S.P. Asura II – un jerk cu o barbeta ce face jocul

 

Asura este unul dintre modelele de succes pentru japonezii de la O.S.P., model care si-a inceput aventura in 2001, unul care aproape doua decenii a facut o figura frumoasa la nivel mondial. A venit cu cateva caracteristici interesante printre care cel de a fi primul model de 9 cm, care a venit armat cu trei ancore, fara ca vreuna sa se agate intre ele.

In zilele noastre Asura este istorie, iar Asura O.S.P. II continua aventura printre rapitori, noua naluca avand un design diferit, adaptat noilor tehnologii. Totul este realizat de catre Toshinari Namiki, care a realizat un adevarat jerk bait. Corpul este realizat din plastic ABS, are un format alungit, iar modificarea esentiala este legata de barbeta, care are un alt format (mai scurta, dar mai lata) si o alta constructie. De data asta, barbeta nu a mai fost lipita de corp, ci este incastrata in partea din fata, astfel, miscarile au devenit ceva mai naturale. 

 

Noul tip de corp contine centrul de greutate in partea de jos, avand acum in loc de bile doua greutati de tip placa, care fac ca voblerul sa aiba o stabilitate ceva mai mare. Ancorele au fost realizate dintr-o sarma ceva mai fina, iar ochii 3D au fost si mai bine fixati. Pozitionarea celor trei ancore ofera nalucii aceiasi varianta ca ancorele sa nu se agate intre ele, ceea ce in timpul unei partide de pescuit inseamna un confort in plus. 

 

Asura O.S.P II este realizat in doua variante, una floating si una suspending. Varianta suspending are lungimea de 92,5 mm, cantareste 8,4 grame si este armata cu ancore numarul 8. Varianta floating are tot lungimea de 92,5 mm, dar cantareste 7,8 grame, iar ancorele sunt tot numarul 8. Ambele variante vin in 10 combinatii de culori, partea grafica fiind de altfel superba, cu striatii fine ce acopera tot corpul si cu tot felul de detalii care de care mai atragatoare, iar toate produsele sunt sub emblema Made in Japan.

Pentru achizitia Asura O.S.P II va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele O.S.P. AICI