Noutati de la Big Bait Baits

Noutati de la Big Bait Baits

 

Compania americana Big Bait Baits a lansat in aceasta vara cateva noi produse destinate pescarilor de rapitori si printre cele mai interesante se numara Big Bite Tour Toad, o naluca topwater in forma de broasca, care actioneaza imediat dupa prima tura de manivela, iar in timpul recuperarii emite niste sunete pe care nicio alta broasca soft existenta in acest moment pe piata nu le scoate. Este realizata dintr-un plastic moale, are un lacas pentru atasarea carligului si este o naluca ideala pentru pescuitul in ape cu vegetatie deasa. Tour Toad este fabricata doar in dimensiunea de 10,1 cm, intr-o gama de zece culori si vine intr-un pachet cu cinci bucati. 

 

 

Big Bite Suicide Buzz - este un swimbait soft armat cu un corp de tip buzz bait, totul cu o constructie solida, bazata pe o sarma solida pe care a fost atasata o elice supradimensionata, care creeaza turbulente puternice in apa si care atrage imediat orice rapitor. Aceasta naluca este realizata in doua dimensiuni - 8,8 cm (7 grame) si 12,7 cm (10,6 g), fiecare model avand cate patru tipuri de culori. 

 

 

Big Bite Tour Toad Buzz este o combinatie intre noul model Tour Toad cu montura Big Bites Buzz. Este ceva asemanator cu Suicide Buzz, cu mentiunea ca in loc de swimbait este atasata naluca de tip broasca. Efectul este si el unul de luat in seama mai ales la pescuitul stiucii. Acest model este oferit de catre Big Bait Baits in doua versiuni - de 7 si 10,6 grame, fiecare dimensiune in patru culori diverse cu mentiunea ca Big Bite Tour Toad Buzz va fi de gasit in magazine incepand cu luna septembrie. 

 

 

Big Bites B5 Swimbait - este o naluca soft cu un design realist, cu ochi 3D si cu un corp acoperit cu solzi. Are o coada aproape supradimensionata, iar in timpul recuperarii are miscari ample pe laterale. Naluca este strabatuta de un fir de otel de care se leaga la cap firul, iar in partea inferioara o ancora numarul 4 (inclusa in pretl nalucii). Firul de otel este in contact cu ancora prin sistemul click and lock (clic și blocheaza), care se deblocheaza la primul atac al pestelui. B5 vine doar in dimensiunea de 17,7 cm si in opt culori diferite. Big Bites B5 Swimbait va fi de gasit in magazine incepand cu luna septembrie. 

 

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Big Bait Baits AICI