MEIHO - Versus 3020NS & 3020ND

MEIHO - Versus 3020NS & 3020ND

 

Un dulap cu scule de pescuit numai al vostru, bine organizat, in care gasiti cele necesare rapid, va permite sa castigati timp pretios atunci cand va planuiti viitoarele iesiri la pescuit. Acelasi dulap, dar dezorganizat, va consuma timp si energie atunci cand sunteti nevoit sa luati totul la mana, cautand ceva ce stiati ca e acolo, dar s-a evaporat intre timp asa ca, intra in lumina reflectoarelor seria de cutii Meiho Versus 3020.

Modelele 3020NS si 3020ND va ajuta in organizarea nalucilor si accesoriilor, iar haosul si ordinea isi dau mana si fac pace! Trebuie spus ca terminatia S sau D din nume vine de la Shallow si respectiv, Deep. Shallow inseamna putin adanc, iar Deep adanc. Avem acelasi model de cutie, insa cu inaltimi diferite, iar latimea de 19 cm si lungimea de 25.5cm sunt valabile pentru ambele variante.

Disponibilitatea in cele doua variante este de ajutor, pentru ca ne putem organiza ce depozitam in ele fara sa pierdem din volum inutil. Trebuie spus ca dimensiunile acestui model de cutie nu exista la alti producatori si este o dimensiune care incape perfect in majoritatea gentilor sau rucsacurilor de pescuit.

Pare ca cei care au proiectat aceste cutii sunt si ei la randul lor pescari, pentru ca interiorul poate fi compartimentat astfel incat sa va permita sa jonglati cu nalucile in functie de dimensiunile acestora. Daca o cutie clasica are compartimente pre-stabilite, interiorul unei cutii VS3020 are 4 compartimente lungi fixe si 16 separatoare, care pot fi pozitionate dupa preferinte, putand rezulta chiar si 20 de mici compartimente.

Odata aranjate in compartimente acestea stau relativ fixe si nu se rotesc in interior, nu provoaca zgomot pe timpul deplasarii, dar cel mai important este ca, prin fixarea lor in cutie, scade considerabil riscul ca lacul sau vopseaua de pe voblere sa fie afectate prin zgarierea de la ancore.
La fel putem spune si despre nalucile siliconice, aranjate in compartimente de aceeasi lungime, riscul ca acestea sa se rasuceasca fiind minim. Este cunoscut faptul ca unele naluci soft, depozitate necorespunzator, chiar si pentru perioade scurte de timp, raman deformate si nu mai evolueaza corect.

Cine isi doreste asta, mai ales cand pescuim cu naluci de calitate, deloc ieftine?!

In functie de tipul de naluci cu care pescuiti, puteti alege intre versiunea NS sau ND. NS este varianta redusa in inaltime, iar ND este varianta Deep, adica adanca, ideala pentru naluci mai mari, cu corp voluminos precum cele pentru stiuca, de pilda. Mergand mai departe, privim detaliile constructive. Sunt realizate cu o precizie milimetrica, nu exista nici cel mai mic rabat de la calitate! Balamalele si clipsurile care inchid cutia sunt ferme, rezistente in timp si la utilizari multiple, iar pentru protectia continutului nu trebuie sa va faceți griji: nalucile sunt protejate pentru ca plasticul folosit este tratat impotriva razelor ultraviolete, care imbatranesc si distrug aproape orice este fabricat din plastic normal.

Un numar mare de naluci si accesorii aranjate corespunzator in aceste cutii ocupa un volum relativ mic, iar restul spatiului ramas va ramane pentru viitoarele achizitii. Pretul cutiilor Meiho VS-3020 este unul competitiv, iar ca o ultima incurajare - cutiile Meiho sunt facute sa reziste o viata!

Pentru achizitia MEIHO VS - 3020NS va recomandam sa incercati AICI

Pentru achizitia MEIHO VS - 3020ND va recomandam sa incercati AICI