Meiho Lure Game Case J & Quatro Case J – speciale pentru diferite accesorii

Meiho Lure Game Case J & Quatro Case J – speciale pentru diferite accesorii

 

Alte doua cutii realizate recent de catre celebra companie japoneza Meiho sunt destinate pastrarii diferitelor accesorii necesare pescarilor de spinning si nu numai. Ambele cutii sunt realizate din polipropilena, sunt tratate in asa fel incat sa fie rezistenta la razele UV, iar in interior suprafata este tratata in asa fel incat, daca stocati ceva naluci din plastic, acestea sa nu se lipeasca de cutie. Sunt foarte rezistente si usor de manuit si se pot transporta cu usurinta.

Lure Game Case J


Lure Game Case J este o cutie ce cantareste 90 grame, contine 6 despartitoare pe care le puteti pozitia la ce distanta doriti si are lungimea de 17,5 cm, latimea de 10,5 cm si inaltimea de 1,8 cm. In aceasta cutie puteti stoca tot felul de accesorii precum inele despicate, agrafe, dar si tot felul de accesorii din plastic chiar si micro jiguri.

 

Quatro Case J

 


Este un alt model nou oferit de catre Meiho, o cutie realizata si ea din polipropilena, tratata la fel incat sa reziste la razele UV si este conceputa tot pentru pastrarea diferitelor accesorii de pescuit. Acest model este un pic mai bine definit in sensul ca, este compartimentat in 4 zone, fiecare avand propriul capac, iar fiecare zona poate fi de asemenea compartimentata cu ajutorul unor despartitoare.

Quatro Case J este un model destul de flexibil, pentru ca este construit in asa fel incat sa se potriveasca cu alte modele Meiho si astfel sa aveti doua cutii lipite sau sa fie incorporata in diferite valigete Meiho precum modelele BM-5000, VS-7080 / 7080N, VS-7070 / 7070N, VS-7055 / 7055N. Notati ca dimensiunea cutiei este 17,5 cm lungime, 10,5 cm latime si 1,8 cm inaltime.

 

Pentru achizitia Lure Game Case J va recomandam sa incercati AICI

 

Pentru achizitia Quatro Case J va recomandam sa incercati AICI

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Meiho AICI