Megabass Vibration-X Vatalion SS – mai mic si mai bataios

Megabass Vibration-X Vatalion SS – mai mic si mai bataios

 

La inceput a fost Vatalion, un model care a avut mare succes, mai ales, in America, asa ca japonezii de la Megabass, in frunte cu Yuki Ito, au venit cu ideea de a-l oferi intr-o alta varianta si asa a aparut Vibration-X Vatalion. La prima vedere ambele modele par la fel insa, exista cateva diferente ce fac ca ambele sa fie luate in calcul in mod diferit.

Megabass Vatalion a venit in dimensiunea de 11,5 cm fara barbeta in timp ce Vibration-X Vatalion este realizat doar in versiunea de 7,1 cm si are barbeta. Este construit tot din doua corpuri, dar pentru ca Vibration-X este mai mic, vibratiile se produc mai des plus ca ofera flash-uri ceva mai puternice. Constructia lui ofera rotatii pana la 240 ° ceea ce ofera un plus de atractie pentru rapitori. Producatorul considera ca acest model are efect maxim la recuperare cu zmucituri din varful lansetei, dar si recuperare cu viteza rapida. Este tipul de naluca ce ofera cele mai spectaculoase miscari in forma de S si una dintre cele mai bune in pescuitul intre ape. 

 

 

Este realizat dintr-un plastic ABS solid, beneficiaza de o barbeta scurta (1 cm lungime), centrul de greutate este pozitionat in partea din fata, care face ca naluca sa aiba batai pe laterale la diverse viteze de recuperare, iar la o recuperare constanta va oferi miscari in forma de S. Bilele interioare produc si ele zgomote ce aduc un plus nalucii, naluca care este de tip slow sinking (scufundare lenta). 

 

 

Megabass Vibration-X Vatalion a fost conceput pentru pescuitul in ape sarate, dar poate fi utilizat fara nicio problema si in apele dulci si se va scufunda cel mult 50 cm sub pelicula apei. Cantareste 11 grame si este echipat cu doua ancore numarul 6. Din punct de vedere grafic, totul este la superlativ. De fapt, nici nu mai trebuie comentat pe acest aspect cand vorbim despre un produs fabricat in Japonia mai ales, unul marca Megabass. Are ochi 3D, multe detalii de finete, combinațiile de culori sunt diverse, iar detaliile pictate manual fac diferența.

 

 

Pentru achizitia Megabass Vibration-X Vatalion va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Megabass AICI