Megabass Vatalion 115 F – o bijuterie holografica japoneza

Megabass Vatalion 115 F – o bijuterie holografica japoneza

 

In gama variata de voblere concepute si construite de catre Megabass, modelul Vatalion sta la loc de cinste, model care este de altfel o alta creatie a unui geniu in domeniu, designerul Yuki Ito.

Vatalion este un vobler fara barbeta, articulat, construit din plastic, de tip ABS, are o forma usor aplatizata si este o combinatie intre un glidebait si swimbait. In partea din fata, corpul este un pic bombat, iar in partea din spate, coada este alungita. Cele doua corpuri sunt unite printr-un angrenaj solid din sarma, prin doua sisteme de prindere, astfel, in timpul recuperarii, partea din spate poate avea batai pe laterale de pana la 240 de grade.

Naluca este armata cu doua ancore japoneze numarul 2, ambele puse pe inele despicate numarul 5, iar in interiorul corpului sunt plasate trei bile (doua in zona burtii si una in partea din fata), care produc un zgomot de atractie. In timpul recuperarii naluca are inclinari si batai pe ambele laterale si este recomandat sa o recuperati liniar, la ce viteza doriti, fara jocuri din varful lansetei. Vatalion arata senzational, cu un cap realist, ochi si placi branhiale 3D, dar beneficiaza si de o inatoare dorsala, confectionata dintr-un plastic moale. Combinatiile de culori sunt uluitoare, totul fiind pictat cu vopsea holografica.

Vatalion este de tip floating, are lungimea de 11,5 cm, cantareste 38,5 grame si evolueaza la o adancime, in functie de viteza de recuperare, cuprinsa intre 50 cm si 1,5 metri, iar cand opriti recuperarea, voblerul se ridica la suprafata. Aceasta varianta de 115 mm este ideala pentru pescuitul stiucii, dar poate fi atractiva si pentru salau sau biban. Aceast model poate fi folosit doar in ape dulci, pentru ape sarate fiind valabila o varianta speciala si mai notati ca, Vatalion este fabricat si in versiunea de 19 cm, unde varianta Slow Floating cantareste 135g, iar cea slow sinking, 142 grame.

Pentru achizitia Megabass Vatalion va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Megabass AICI