Megabass Sleeper Gill – swimbaitul viitorului

Megabass Sleeper Gill – swimbaitul viitorului

 

De-a lungul anilor, japonezii de la Megabass au creat nenumarate naluci, care de care mai realiste atat ca forma, cat si cu detaliile necesare. Una dintre ultimele oferte ce intra in aceasta categorie este Sleeper Gill, un swimbait de nota 10, pe care il puteti folosi la partidele de stiuca, salau si biban.

Sleeper Gill este o naluca construita dintr-un material plastic relativ moale si are un design ce ofera un centru de greutate jos, cu o stabilitate in timpul recuperarii prin cele doua inotatoare pectorale. Insa, atuul este inotatoarea dorsala, construita dintr-un plastic moale ce acopera carligul astfel, puteti pescui aceasta naluca fara nicio problema in apele cu vegetatie deasa. Carligul camuflat de inotatoarea dorsala este patent Megabass si, in acelasi timp, una dintre cele mai ingenioase aplicatii in constructia unei naluci destinata pentru pescuitul rapitorilor in apele cu vegetatie.

Pe langa ascunderea carligului cu ajutorul inotatoarei dorsale, Sleeper Gill beneficiaza si de o coada extrem de flexibila, avand ca terminatie o paleta supradimensionata, coada care se misca si la cea mai mica viteza de recuperare. Sleeper Gill este tipul de naluca ce poate fi pescuita si pe substrat, unde poate ramane "in picioare", poate fi pescuita la orice viteza de recuperare, dar producatorul recomanda o viteza cat mai mica, timp in care naluca are fine batai pe laterale.

Legat de partea vizuala, Sleeper Gill arata perfect - forma realista, ochi 3D, detalii de finete pe toata suprafata corpului, inotatoarea dorsala care acopera perfect carligul, inotatoare pectorale si combinatii de culori prefecte pentru toate tipurile de apa. Acest model este construit intr-o singura dimensiune cu un singur gramaj respectiv, 8,1 cm cu 21 grame.

Pentru achizitia Megabass Sleeper Gill va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Megabass AICI