Megabass Prop Darter i-Wake – un topwater de top

Megabass Prop Darter i-Wake – un topwater de top

 

In portofoliul companiei japoneze Megabass toate modelele cu elice au avut succes, pentru ca au venit cu niste caracteristici in plus fata de competitori. Prop Darter 80 a deschis balul, Prop Darter i-Loud a venit cu ceva in plus, iar i-Wake este ultima oferta a lui Yuki Ito si a companiei ITO Engineering. 

 

 

Prop Darter i-Wake este o naluca de tip topwater si, spre deosebire de i-Loud care era articulat, i-Wake este construit dintr-o singura bucata, din plastic ABS, are o forma aerodinamica si este echipat cu sistemul de balans LBO II (patent Megabass), un nou sistem care a imbunatatit considerabil castabilitatea nalucii. Este una dintre ultimele inventii Megabass, unde cilindrul din interior contine micro rulmenti dispusi intr-o configuratie de tip bucla, pentru a reduce drastic frecarea. Cilindrul este fixat in partea frontala a nalucii cu ajutorul unui magnet, iar in momentul lanseului acesta se muta in partea inferioara generand un vector puternic de propulsie, crescand dramatic distanta de lansare chiar si in conditii de vant puternic. Din momentul in care incepeti recuperarea, cilindrul sare in partea frontala cu o viteza uimitoare oferindu-va astfel un control perfect asupra nalucii. 

 

 

Prop Darter i-Wake poate fi recuperat cu o viteza constanta, evolueaza la cativa centimetri de suprafata, oscileaza stanga-dreapta si atinge foarte putin luciul apei. De asemenea, poate fi recuperat si cu smucituri scurte urmate de pauze, pentru a imita un peste care se hraneste la suprafata. Datorita elicei plasate in spate, care in timpul recuperarii genereaza vibratii puternice, dar si a bilelor interioare, care ofera zgomote de atractie, aceasta naluca ofera cam tot ce trebuie pentru atragerea rapitorilor. 

 

 

Pe langa calitatiile "tehnice", Prop Darter i-Wake are si un design modern, constructia sa fiind cu adevarat o realizare tipic japoneza. Barbeta solida, ochi 3D, skirt legat de coada, iar intregul corp este blindat de striatii fine ce imita solzii. Naluca este realizata doar in lungimea de 106 mm, cantareste 14 grame si este armata cu doua ancore japoneze numarul 4. Din punct de vedere colorostic, Megabass a ales o gama de 12 combinatii de culori, totul fiind realizat la un nivel artistic impecabil, detaliile fiin pictate manual. 

 

Pentru achizitia Megabass Prop Darter i-Wake va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Megabass AICI