Megabass Magslowl – aceleasi pene, noi culori

Megabass Magslowl – aceleasi pene, noi culori

 

In urma cu ceva ani, Megabass a lansat un swimbait perfect pentru a fi pescuit apele reci si construit pe scheletul MagDraft, mai exact, Magslowl.

Magslowl este realizat dintr-un plastic de ultima generatie, un pic mai dens, destul de moale si elastic, dar rezistent in acelasi timp. Corpul este extrem de realist, cu inotatoare dorsala si ventrala (aceasta pentru o stabilitate mai mare), cu operculi si ochi 3D impecabili. Botul este si el realizat cu un format mai aparte, avand o zona mai tare, pentru a ramane nemiscat in timpul recuperarii si pe care este fixat un inel de care sa legati firul principal. Coada este extrem de fina si are bataia perfecta la recuperarii cu viteza redusa si chiar se activeaza si la cea mai mica viteza de recuperare.

Pe de alta parte, Magslowl este armat cu o ancora, pe care a fost fixat un manunchi de pene pentru o atractie vizuala in plus. Ancora este tinuta de burta nalucii cu ajutorul unui magnet din neodim incastrat in interiorul nalucii (Maghold, patent Megabass), care ajuta ancora sa stea fixa pe timpul recuperarii, dar si in timpul lansarii. Este tipul de naluca realizata pentru a fi pescuita cu o viteza de recuperare mica, iar materialul din care este construita aceasta naluca ajuta din plin pentru a oferi miscari realiste.

Cele trei dimensiuni oferite de Megabass - 12,7 cm (cantareste 24,8 g), 17,7 cm (cantareste 35,4 g) si 22,8 cm (cantareste 92,1 g) au primit recent noi culori. Daca in prima faza erau doar sase culori, acum Magslowl se gaseste intr-o gama de 12 culori asa ca, pe perioada iernii, aveti sansa sa folositi si alte culori si sa incercati aceasta naluca pe care multi o considera o adevarata arma letala, in primul rand, la pescuitul stiucii.

Pentru achizitia Megabass Magslowl va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Megabass AICI