Megabass Mag Slowl – un swimbait armat si cu pene

Megabass Mag Slowl – un swimbait armat si cu pene

 

Cum temperaturile au scazut, iar apele s-au racit, a venit momentul sa incercati unele dintre cele mai bune naluci pentru o astfel de perioada - Megabass Mag Slowl. Aceasta naluca soft aduce mult cu o alta naluca de top a celor de la Megabass, MagDraft, inclusiv in gama de dimensiuni - trei la numar. Este un swimbait construit dintr-un plastic de ultima generatie, un pic mai dens, destul de moale si elastic, dar rezistent in acelasi timp. 

 

Corpul este extrem de realist, cu inotatoare dorsala si ventrala (aceasta pentru o stabilitate mai mare), cu operculi si ochi 3D impecabili. Botul este si el realizat cu un format mai aparte, avand o zona mai tare, pentru a ramane nemiscat in timpul recuperarii si pe care este fixat un inel de care sa legati firul principal. Coada este extrem de fina si are bataia perfecta la recuperarii cu viteza redusa si chiar se activeaza si la cea mai mica viteza de recuperare. 

 

 

 

Pe langa aceste calitati, Mag Slowl are inca un atuu - este armat cu o ancora, pe care a fost fixat un manunchi de pene pentru o atractie vizuala in plus. Ancora este tinuta de burta nalucii cu ajutorul unui magnet incastrat in interiorul nalucii, care ajuta ancora sa stea fixa pe timpul recuperarii, dar si in timpul lansarii. 

 

 

MagSlowl vine doar in trei dimensiuni - 12,7 cm (cantareste 24,8 g), 17,7 cm (cantareste 35,4 g) si 22,8 cm (cantareste 92,1 g) si doar in sase culori. 

 

Pentru achizitia Megabass Mag Slowl va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Megabass AICI