Megabass Konosirus Swimmer – doar pentru trofeele mari

Megabass Konosirus Swimmer – doar pentru trofeele mari

 

Un nou concept Megabass s-a materializat sub forma unui vobler numit Konosirus Swimmer, un model ce imita o specie de peste (Konosirus Punctatus), ce se gaseste in apele oceanului Pacific, dar si in zona marina asiatica. Mai exact, un tip de sardina tocmai buna ca momeala pentru diferiti rapitori.

Konosirus Swimmer este o creatie a celebrului Yuki Ito, este o momeala de categorie grea, un vobler bombat, dar destul de plat, construit dintr-un plastic rezistent de tip ABS si care are centrul de greutate plasat in partea inferioara. Avand un corp destul de plat, opune o rezistenta mica in timpul recuperarii. In interiorul corpului au fost plasate sapte bile, care impreuna cantaresc 20 de grame. Patru dintre ele sunt introduse in partea din fata, iar trei la mijloc, acestea din urma fiind introduse intr-un lacas ce le directioneaza inspre zona din coada, totul fiind inclus in ceea ce se numeste Triple Moving Balancer System. Astfel, aveti posibilitatea sa faceti lanseuri lungi si foarte precise.

Acest vobler este de tip floating, nu are barbeta, este bine echilibrat si in timpul recuperarii are miscari naturale, cu batai pe laterale. Varianta de 150 mm cantareste 68 grame si este armat cu doua ancore numarul 2/0. In timpul recuperarii coboara pana la 1 metru si notati ca acest model vine si in varianta Konosirus Shad. Ochii 3D, striatiile fine de pe corp, detaliile de finete tipice pentru Megabass, fac din Konosirus Swimmer o naluca care arata excelent, dar care este si extrem de eficace daca o pescuiti cum trebuie. Vine in 10 combinatii de culori, iar pescarii de stiuca ar trebui sa o foloseasca mai ales pe perioada verii, naluca fiind de altfel de folosit si-n apele marine.

Pentru achizitia Megabass Konosirus Swimmer va recomandam sa incercati AICI